Life

Adi de la Vâlcea, implicat într-un accident în care și-a distrus autovehiculul. Ce mașină conducea manelistul

09.09.2020 | 16:14
Adi de la Valcea implicat intrun accident in care sia distrus autovehiculul Ce masina conducea manelistul
ADVERTISEMENT

Adi de la Vâlcea a fost implicat într-un accident din care a scăpat cu viață ca prin urechile acului. Manelistul nu a pățit nimic, dar nu același lucru se poate spune și despre mașina lui în valoare de 50.000 de euro. Autovehiculul s-a făcut praf.

Adi de la Vâlcea, cu mașina la reparat după accident

Dezvăluirea despre accidentul în urma căruia și-a bușit mașina a făcut-o chiar cântărețul de muzică de petrecere, oferind detalii pentru prima oară despre cele petrecute.

ADVERTISEMENT

Conform artistului direct implicat, accidentul s-a produs în timp ce se întorcea de la o filmare cu finul Cristian Sabbagh, prezentatorul știrilor de la Kanal D.

Manelistul susține pe vlogul său că de vină a fost șoferul care a intrat în el, căci acesta a pătruns pe drum de pe o stradă laterală. Adi de la Vâlcea le-a prezentat fanilor cum arată acum mașina sa, un Mercedes în valoare de aproximativ 50.000 de euro, cu care s-a dus la un service pentru a-l repara.

ADVERTISEMENT

„Când am filmat cu finul Cristian Sabbagh la poligon, pe drumul de întoarcere, mai aveam 200 metri până acasă și m-a lovit un…, a lovit Mercedesul meu, mașina sufletului meu. Iar astăzi o să merg să văd cum a ieșit”, s-a destăinuit Adi de la Vâlcea.

Explicații despre cum și-a bușit mașina

„Eu eram aici, în poziția asta, și tipul venea de acolo. Și el, în loc să meargă la rond, acolo, să întoarcă și să intre în benzinărie, s-a băgat direct prin fața noasrtă, să intre pe aici. Vă dați seama, el trebuia să facă rondul acolo, să se întoarcă și să bage în PECO, el a intrat direct. Vă dai seama cât de nebun, și avea și volan pe dreapta”, a mai spus manelistul pe canalul său de Youtube.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a mai spus că a intenționat de multe ori să își cumpere un Rolls Royce, dar că s-a răzgândit deoarece nu se consideră că mașina se potrivește cu meseria lui de lăutar.