Life

Adi Hădean a dezvăluit secretul crustei perfecte. Dacă faci asta, carnea de pui va ieși la fel ca la fast-food: „Cu adevărat crocantă”

Adi Hădean a împărtășit secretul celui mai delicios pui. Așa obții crusta perfectă și transformi preparatul într-unul ca la restaurant.
29.01.2025 | 23:03
Adi Hadean a dezvaluit secretul crustei perfecte Daca faci asta carnea de pui va iesi la fel ca la fastfood Cu adevarat crocanta
Adi Hădean a dezvăluit secretul pentru a obține crusta perfectă atunci când pregătești carne de pui. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chef Adi Hădean a împărtășit recent un truc simplu, dar extrem de eficient, pentru a obține cea mai crocantă crustă atunci când gătești carne de pui. Secretul său transformă preparatul simplu într-un deliciu comparabil cu cel servit la restaurantele de tip fast food, precum KFC, oferind acea textură perfectă care face fiecare mușcătură irezistibilă.

Adi Hădean a spus cum să obții crusta perfectă pentru carnea de pui

Adi Hădean este fără îndoială unul dintre cei mai apreciați și respectați bucătari din România. El reprezintă un adevărat reper atât pentru pasionații de gătit din confortul propriei case, cât și pentru profesioniștii din domeniu. Cu o carieră impresionantă și o prezență carismatică, reușește să inspire prin creativitate și simplitate, combinând tradiția cu modernitatea în farfurie.

ADVERTISEMENT

Vizibilitatea pe care o are în mediul online îi permite să împărtășească secrete culinare valoroase, la îndemâna tuturor celor care își doresc să își îmbunătățească abilitățile în bucătărie. Succesul său nu se bazează doar pe rețete sofisticate, demne de restaurante exclusiviste, ci și pe preparate autentice, care evocă nostalgia copilăriei și simplitatea traiului de altădată.

Prin această abordare, Adi Hădean demonstrează că bucătăria este despre pasiune, respect pentru ingrediente și bucuria de a împărtăși mese delicioase alături de cei dragi. Iar de curând, a spus cum poți obține crusta perfectă pentru carnea de pui gătită în casă.

ADVERTISEMENT

Trucul pentru a obține o crustă perfect crocantă este mai simplu decât pare. Și se bazează pe ingrediente obișnuite, disponibile în orice bucătărie. Totul stă într-o combinație atent echilibrată care oferă carnea nu doar o textură impecabilă, ci și un gust deosebit.

Amestecul care transformă carnea de pui într-un preparat inedit

Adi Hădean a subliniat faptul că, un plus de savoare este oferit chiar din utilizarea unor condimente atent alese. Iar rezultatul obțin constă într-o carne fragedă, învelită într-o crustă aurie, ce poate concura oricând cu cele mai cunoscute preparate din restaurantele de tip fast-food.

ADVERTISEMENT

„Cum obții sunetul acesta, respectiv o crustă cu adevărat crocantă? La trei măsuri de făină, adaugi o măsură de amidon. Amesteci bine. Condimentezi cu sare, piper și boia. Amesteci iar.

Dai carnea (pui) prin amestecul acesta. Apoi prin ou bătut și din nou prin amestec. O lași să se zvânte 10 minute. Apoi o dai prin ou și la final prin amestecul de făină”, a menționat Adi Hădean.

ADVERTISEMENT

De asemenea, mâncarea va fi și mai delicioasă dacă nu o gătești în ulei de floarea-soarelui. „Prăjești carnea în untură (de rață am folosit eu). O lași la scurs. Deși nu prea are ce să se scurgă”, a explicat chef Adi Hădean pe Instagram. 

ADVERTISEMENT