Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Ilie oferă soluția de urgență la FCSB. ”Rezolvi totul până în minutul 60. Olaru se apropie de ce trebuie să fie un lider”. Video exclusiv

FCSB a pierdut două puncte mari pe finalul jocului cu Universitatea Craiova, iar Adi Ilie a venit la FANATIK SUPERLIGA cu o soluție ca acest lucru să nu se mai întâmple.
24.02.2023 | 10:06
Adi Ilie ofera solutia de urgenta la FCSB Rezolvi totul pana in minutul 60 Olaru se apropie de ce trebuie sa fie un lider Video exclusiv
Adi Ilie știe cum poate evita FCSB-ul probemele apărute pe finalul meciurilor. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică, fostul antrenor al ”roș-albaștrilor”, a explicat de ce echipa lui Becali primește gol în minutele de prelungire. Tehnicianul de la CS Mioveni a mărturisit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că vicecampioana României are probleme la fazele fixe.

Soluția propusă de Adi Ilie pentru ca FCSB să nu mai ai probleme în finalul meciurilor

Invitat în platou la cea mai nou ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, fostul internațional Adi Ilie a oferit o soluție pentru ca FCSB să nu mai primească goluri în finalul partidelor, așa cum s-a întâmplat în acest an cu Universitatea Craiova și Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

”Se întâmplă la Steaua (n.r. – FCSB) spre final de meci să aibă probleme foarte mari, dar cred că ar trebui să gestioneze mai bine meciurile până în minutul 60 sau 70. Pentru că jucând bine și ieri, începând deja cu scorul de 1-0, iar Craiova având prima ocazie de gol în minutul 89 deși a avut posesie, au avut meciul foarte ușor în mână.

De ce trebuie să facă un pas în spate pe ultimele minute și să primească gol? Acolo poate să dea gol oricine. De prin minutul 60 au făcut un pas înapoi, dar Craiova nu a avut ocazii până la cea a lui Koljic. Așa că trebuie să dezvolți și tu mai bine, să dezvolți cu liniile și să încerci să ții de acest rezultat de 1-0.

ADVERTISEMENT

Cineva din teren, de pe margine trebuie să le spună să mute liniile mai sus. Dacă vrei să fiu ironic, e treaba lui Gigi Becali să sune și să le spună să se mute mai în față, e simplu. Știi ce plus are Craiova în cele două meciuri cu CFR și Steaua? Că joacă până la final, are o atitudine foarte bună.

A lipsit și Olaru. El joacă în mijloc, începe să țină de minge, îi poate trage și pe ceilalți care sunt mai tehnici să joace mingea. Din punctul meu de vedere el se apropie de un lider al echipei”, a declarat Adrian Ilie. VEZI VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

FCSB a încercat să-și surprindă adversarul prin presing și agresivitate

Tot în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, fostul fundaș de la FCSB, Florin Gardoș, consideră că ”roș-albaștrii” așa au pregătit meciul încă de început, cu cedarea posesiei în favoarea contraatacului și a presingului.

”Eu cred că FCSB așa pregătit meciul din start. Poate și din cauza absenței lui Olaru, dar mi s-a părut, indiferent că dai gol sau nu dai gol în minutul 1, că tot meciul a pus mare accent pe presing și pe tranziție. În momentul câștigării balonului au avut cele mai bune acțiuni și au lăsat cumva deliberat posesia Craiovei.

ADVERTISEMENT

Craiova care în prima repriză nu a avut absolut nimic, iar FCSB tot a avut posesie slabă. Cred că dacă ar fi vrut să joace altfel, ar fi schimbat ceva la pauză. Asta cred că a fost ideea din start, să joace agresiv, să facă presing sus, contraatac sau să încerce să recupereze mingea cât mai sus și să-i lase pe ei să paseze”, a spus Gardoș.

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT