Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Ilie, uluit de deciziile tactice luate de Gigi Becali cu Florinel Coman și Tavi Popescu: „Îi omoară pe amândoi!”. Video Exclusiv

Adrian Ilie, critici dure la FANATIK SUPERLIGA pentru Florinel Coman și Octavian Popescu după meciul pierdut cu UTA.
06.03.2023 | 15:32
Adi Ilie uluit de deciziile tactice luate de Gigi Becali cu Florinel Coman si Tavi Popescu Ii omoara pe amandoi Video Exclusiv
6,5 milioane de euro valorează Octavian Popescu și Florinel Coman. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB s-a îndepărtat de titlu în SuperLiga după înfrângerea în fața penultimei clasate, iar „Cobra” i-a criticat dur pe doi dintre cei mai importanți jucători ai vicecampioanei, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adrian Ilie îl trimite pe banca de rezerve pe Octavian Popescu: „Coman joacă peste el pe stânga”

Adrian Ilie consideră că Florinel Coman ar trebui să fie titular în banda stângă a atacului FCSB: „Tavi Popescu nu este în ritmul lui și eu nu înțeleg dacă tot Coman joacă în stânga foarte bine, de ce nu îl lăsăm acolo perioada asta?! Totuși, joacă bine, are execuție la gol, s-au câștigat în stânga acolo multe dueluri”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

„Cobra” e de părere că „perla” lui Gigi Becali ar putea fi rezervă până la finalul sezonului: „La un moment dat se călcau toți în picioare și fundașii între ei! Adică și-au pierdut puțin și din sistem în repriza a doua. Eu sper să joace. O să-l trimită pe bancă, așa cum a mai stat, dacă nu o să joace. Până în vară stai pe bancă!”.

Adrian Ilie condamnă dur strategia FCSB, impusă de Gigi Becali, care riscă să distrugă doi dintre cei mai importanți jucători: „În momentul de față, Coman joacă peste el pe stânga acolo. Cineva trebuie să stea și pe bancă. Din punctul meu de vedere, decât să omori doi jucători, lași pe unul dintre ei în stânga! Pe Coman. Îl vinzi în vară, și-l pui pe Tavi să joace, exact cum e cu Miculescu și Cordea în partea cealaltă”, a declarat fostul mare fotbalist, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Adi Ilie are un mesaj și pentru jucători, în frunte cu Octavian Popescu: „Trebuie să-și asume și jucătorii responsabilitate. Ți-a dat banderola, o pui pe mână și treci la joc! Am văzut și la Barcelona cu Torres, că nu știau cine să bată 11 metri, deci se mai întâmplă. Frică nu cred că le e, de ce să le fie?”.

Vivi Răchită înțelege de ce Octavian Popescu e folosit în banda stângă: „El nu se poate apăra”

Vivi Răchită a încercat să găsească o explicație pentru care se insistă cu folosirea lui Octavian Popescu în banda stângă, deși Coman e mai în formă: „El nu se poate apăra. Și acum a făcut fault pe 16 metri. La Silkeborg a greșit iar grav. Așa, ținându-l în stânga acolo, e tușa, ai fundașul stânga care vine, ai un inter care te dublează, e altceva. Pe vremea noastră se știa clar. Era primul căpitan, al doilea, al treilea, al patrulea! Erau recunoscuți și de vestiar”.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al Stelei știi care sunt intrigile din spatele scandalului „banderola la FCSB” și știe cine ar trebui să o preia: „Lu’ Florinel i-a luat banderola, i-a dat-o lu’ Olaru și nu a mai vrut să o ia! Îți spun eu că asta s-a întâmplat! Că nu i-a luat-o antrenorul lui Florinel. I-a luat-o Gigi.

Cum bă să-i dai lu’ copilu’ ăsta banderola?! Ce personalitate are el să intre în vestiar, să dea cu pumnul în masă?! Eu cred că de jenă nu și-a pus-o. Să i-o dea lui Radunovic”.

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie a dat ca exemplu ce se întâmpla în perioada în care juca în Spania: „Una e să te impui în grup și alta e e să te impui. Ca să-ți pui banderola, trebuie să arăți lucruri pe teren. După, vedem ce se întâmplă în afara terenului. La Valencia aveam căpitan-nejucător. Ăla decidea lucrurile. Camarassa era primul căpitan al echipei. Nu mai juca. Era rezervă. Dar dădea și cu pumnul în masă”.

Fanatik SuperLiga este LIVE de luni până vineri de la 10:30 pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT