ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Adi Mihalcea, veste mare pentru dinamoviști: „Lucrurile sunt aproape rezolvate cu licența”

Autor: Francisc Oprea | 24.04.2020 | 12:41
Adi Mihalcea, veste mare pentru dinamoviști: „Lucrurile sunt aproape rezolvate cu licența”
Dinamo se pregăteşte să reia antrenamentele. FOTO: Sportpictures

Adrian Mihalcea, antrenorul lui Dinamo, a transmis că în ultimele săptămâni au fost realizate eforturi financiare și clubul din „Ștefan cel Mare” este aproape să obțină licența pentru participarea în sezonul viitor al Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Dinamo, aproape să obțină licența

Ionuț Negoiță a recunoscut că Dinamo se află într-o situație disperată din punct de vedere financiar, având nevoie, în urmă cu o lună, de 180.000 de euro pentru obținerea licenței.

Adrian Mihalcea, noul antrenor al echipei, transmite că oficialii lui Dinamo i-au dat asigurări că situația s-a îmbunătățit considerabil în ultimele săptămâni, iar problema licenței este aproape rezolvată.

Bogdan Bălănescu m-a asigurat că totul va fi în regulă la nivelul echipei, la nivelul pregătirilor. Dacă se va schimba acționariatul și Dinamo va reveni în lupta pentru campionat, nici nu mai contează poziția mea.

ADVERTISEMENT

Toți ne dorim binele lui Dinamo. Eu știu că lucrurile sunt aproape rezolvate cu licența, nu am avut nicio emoție în această privința.

Eu am început să fac strategia pentru perioada de pregătire, nu sunt probleme în privința primirii licenței”, a declarat Adrian Mihalcea la TV ProX.

Nu a apucat să debuteze la Dinamo

Adrian Mihalcea a fost prezentat oficial în postura de antrenor principal la Dinamo pe 12 martie, aceeași zi în care Federația Română de Fotbal a anunțat suspendarea competițiilor din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Noul tehnician din „Ștefan cel Mare” a preluat formația de pe locul 10 în ierarhia Ligii 1, la doar trei puncte de Chindia Târgoviște, ocupanta primei poziții retrogradabile, după ce play-out-ul a fost început cu două înfrângeri, 0-1 cu Academica Clinceni și Poli Iași.

Salvarea sezonului la Dinamo poate veni din Cupa România, unde echipa lui Adrian Mihalcea a acces în faza semifinalelor, după victoria obținută cu Academica Cliceni.

ADVERTISEMENT

Pentru un loc în finala de pe „Ion Oblemenco” din Craiova, Dinamo se poate lupta cu FCSB, Sepsi Sfântu Gheorghe sau Poli Iași.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!