Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu a dezvăluit discuția pe care Tachtsidis a avut-o cu arbitrul Andrei Chivulete. „I-a zis că nu vrea”

Adrian Mutu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA discuţia pe care Tachtsidis a avut-o cu arbitrul Andrei Chivulete, în urma căruia a fost din nou avertizat.
29.02.2024 | 13:54
Adi Mutu a dezvaluit discutia pe care Tachtsidis a avuto cu arbitrul Andrei Chivulete Ia zis ca nu vrea
Adi Mutu a dezvăluit discuția pe care Tachtsidis a avut-o cu arbitrul Andrei Chivulete. „I-a zis că nu vrea”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a pierdut printre degete două puncte pe terenul Oţelului Galaţi, scor 2-2. Echipa lui Dorinel Munteanu a egalat printr-un penalty executat în minutul 90+8 de Cisotti.

Adi Mutu a dezvăluit discuția pe care Tachtsidis a avut-o cu arbitrul Andrei Chivulete

După ce a fost amendat pentru că a luat cartonaşe galbene pentru proteste, Tachtsidis a recidivat la Galaţi. Adrian Mutu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA discuţia pe care a avut-o vedeta CFR-ului cu Andrei Chivulete:

ADVERTISEMENT

“Nu avem o problemă cu Tachtsidis. Chiar dacă pare că a luat din nou pentru cartonaşe. A fost provocat. Chivulete i-a spus să vorbească cu el, Tachtsidis a spus că nu vrea şi i-a dat cartonaş galben. 

Era chiar în faţa mea. Şi arbitrii din România trebuie să înţeleagă că sunt jucători care au jucat la un nivel mare şi dacă nu vrea să vorbească cu tine nu trebuie să fii frustrat. Nu vor să vorbească. 

ADVERTISEMENT

El a fost sancţionat când a greşit. Dar eu cred că trebuie să aibă un dialog cu arbitrul. Sunt jucători care întreabă, care vor răspunsuri. Tu trebuie să fii acolo şi să dai şi răspunsuri. 

Nu neapărat să iei doar decizii. Eu nu cred că toţi jucătorii ştiu toate regulile sau cum interpretează arbitrul. Tachtsidis a greşit, dar şi aroganţa îi irită pe unii jucători”, a spus Adrian Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Eu le-am trăit pe pielea mea cu arbitrii mai cunoscuţi decât Chivulete”

“Briliantul” a declarat că şi arbitrii ar trebui să fie în zona neutră şi să poarte un dialog cu jucătorii, astfel încât să fie evitate astfel de situaţii:

“Are personalitate atât cât trebuie. Arbitrul s-a băgat în seamă, nu invers. Eu le-am trăit pe pielea mea cu arbitrii mai cunoscuţi decât Chivulete. Îmi dădeau cartonaş galben doar pentru că voiau ei. 

ADVERTISEMENT

Sunt arbitrii şi arbitrii. Eu cred că ar trebui să stea în zona neutră, să fie disponibil, să ofere explicaţii jucătorilor. Nu cred că ştie nimeni cartea arbitrajului perfect. 

Ei sunt acolo, aproape de fază, au şi alt unghi şi trebuie să îi înţelegi. Dar şi ei trebuie să fie maleabili, jucătorul trece printr-un stres în timpul meciului. Ar trebui să existe un dialog între jucători şi arbitrii”, a spus Adrian Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Tags: