Foto. Mutu, implicat într-un scandal la Sf. Mormânt: “Aici nu e club!”

israel - românia
Cristi Coste    Daniel Vlad   
in Stiri sportive
24/03/2018, 17:09
Foto. Mutu, implicat într-un scandal la Sf. Mormânt: “Aici nu e club!” GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Delegaţia tricolorilor a ajuns în Ţara Sfântă de vineri, pentru amicalul cu naţionala Israelului, meci programat la Netanya. Membrii staff-ului FRF au avut programată în ziua partidei o vizită la Mormântul Sfânt. Printre cei prezenţi s-au numărat Răzvan Burleanu şi Adrian Mutu. VEZI IMAGINI IN GALERIA FOTO

Preşedintele FRF a preferat să poarte o vestimentaţie alcătuită din blugi, cămaşă şi un sacou, în schimb Adrian Mutu a intrat în biserică îmbrăcat în trening. Acest lucru i-a sărit în ochi şi preotului, cel care i-a atras atenţia fostului fotbalist după ce l-a văzut că stă mai mereu cu mâinile în buzunar şi nu este atent la ce i se explică din partea ghidului. “Vă rog frumos! Aici nu e club!”

Nu s-a ajuns la scandal pentru că au intervenit ceilalţi membri ai delagaţiei României, care au calmat spiritele. Mutu nu şi-a cerut scuze şi nici nu şi-a schimbat atitudinea până la plecarea de la Sfântul Mormânt!

Burleanu şi-a achiziţionat mătănii

Adrian Mutu a fost cel mai solicitat membru dintre oamenii staff-ului FRF pentru fotografii. “Briliantu!” a fost recunoscut de către românii care se aflau şi ei în pelerinaj la Sfântul Mormânt şi a fost rugat de foarte multe ori să facă câte o poză. În schimb Burleanu nu a pierdut prilejul şi a decis să îşi cumpere câteva suveniruri.

Partida amicală Israel – România se dispută de la ora 20:00 şi este LIVE TEXT şi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Închide ×