Cele mai citite

Adi Mutu, anunţ important. Când va lua licenţa de antrenor şi ce echipă vrea să pregătească

Adi Mutu a făcut un anunţ incredibil în ceea ce priveşte viitorul său. "Briliantul" nu a uitat nici de Ianis Hagi.
23.11.2017 | 08:55
Adi Mutu, anunţ important. Când va lua licenţa de antrenor şi ce echipă vrea să pregătească

Managerul sportiv din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, Adi Mutu, a făcut un tur prin Italia, acolo unde a participat alături de Cosmin Contra la meciurile “tricolorilor” din Serie A şi a făcut un anunţ important pentru lumea fotbalului. Fostul internaţional român a anunţat când îşi va lua licenţa de antrenor, dar şi ce echipă este gata să antreneze.

Mai mult, fostul director general al lui FC Dinamo Bucureşti a vorbit şi despre situaţia lui Ianis Hagi, fotbalist care se află sub contract cu Fiorentina şi consideră că fiul lui Gheorghe Hagi trebuie să muncească foarte mult pentru a reuşi să-l depăşească pe “Regele” fotbalului românesc”.

Adi Mutu crede că Ianis Hagi îşi va arăta valoarea

“În februarie voi lua licenţa pentru a deveni antrenor. Nu-mi plac funcţiile administrative. Îmi place să simt mirosul ierbii, să fiu aproape de gazon, să stau aproape de tinerii jucători şi să le împărtăşesc din experienţa mea. Nu voi începe imediat. Vreau să fiu bine pregătit atunci când voi prelua o echipă. Sper ca într-o zi să antrenez Fiorentina”, a spus Adi Mutu.

“Hagi, Chiesa şi Simeone? Ei trebuie să aibă ambiţia de a deveni mai buni decât taţii lor, dar merită nişte palme. Ianis va confirma. Dacă nu în acest an, atunci anul viitor”, a mai spus Adi Mutu, managerul sportiv din zona tehnică a FRF (Federaţiei Române de Fotbal).

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri