Sport

Adi Mutu, apărat de un fost rival din SuperLiga: „A făcut multe lucruri bune pentru Rapid!”

Adrian Mutu a fost apărat de Nicolae Dică, fostul său rival la titlu, care a spus că fanii giuleșteni nu ar trebui să-i ceară demisia.
26.05.2023 | 20:10
Adi Mutu aparat de un fost rival din SuperLiga A facut multe lucruri bune pentru Rapid
Adrian Mutu, apărat de un fost rival la titlu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică este de părere că Adrian Mutu a făcut lucruri bune la Rapid, mai ales că și-a atins obiectivul, și anume acela de a intra în play-off. Totodată, fostul antrenor al FCSB-ului a analizat și meciul „roș-albaștrilor” din ultima etapă cu Rapid.

Adrian Mutu, apărat de un fost rival din SuperLiga

Adrian Mutu a fost apărat de Nicolae Dică, fostul antrenor al FCSB-ului spunând că fanii Rapidului nu ar trebui să-i ceară demisia „Briliantului” și să-l lase să continue: „Nu sunt de acord cu suporterii ca să-i ceară demisia lui Adi Mutu!

ADVERTISEMENT

Au intrat în play-off, acesta era obiectivul până la urmă. Ar fi păcat să plece. Când câștigă trei meciuri e bun, când pierde două meciuri nu mai e bun”.

„Dacă la vară vor face investițiile despre care au vorbit și în ultima etapă Rapid e pe același loc, atunci poți spune că Mutu nu a mai făcut nimic.

ADVERTISEMENT

Până atunci a făcut multe lucruri bune în acest sezon. Rapid nu are o echipă mai bună decât FCSB, Farul, CFR Cluj sau Craiova. Rapid-FCSB se va juca cu ambiție 100%”, a mai spus Nicolae Dică, la TV OrangeSport.

„Nu putem privi FCSB-Rapid ca pe un meci amical!”

„Poate dacă era împotriva altei echipe, jucătorii nu ar mai fi avut aceeași motivație, însă acum este vorba despre un derby, nu este vorba despre un meci oarecare.

ADVERTISEMENT

Dacă FCSB va câștiga meciul, va mai spăla puțin din ultimul rezultat.  Nu putem privi meciul acesta ca pe un meci amical, e totuși un derby, să nu uităm!

Erau unii oameni care îmi dădeau mesaje la 2-0 să le fac și eu rost de 4-5 bilete pentru meciul cu Rapid. După ce s-a terminat meciul cu Farul, nu a mai vrut nimeni niciun bilet”, a continuat Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

„Eu nu cred că Florinel a ieșit intenționat de pe teren, mai ales că e în ultima perioadă foarte ambițios și nu poți să ieși așa de pe teren”, a mai spus Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT