Atac la Adi Mutu. Jucătorul care a fost aproape de Dinamo a făcut super dezvăluiri: “I-a plăcut de mine, dar nu m-a vrut!”

Iuliana Spirache   
în Dinamo
07/11/2017, 19:56
Atac la Adi Mutu. Jucătorul care a fost aproape de Dinamo a făcut super dezvăluiri: “I-a plăcut de mine, dar nu m-a vrut!”

Eric de Oliveira a fost foarte aproape să ajungă la FC Dinamo Bucureşti şi chiar a avut mai multe runde de negocieri cu oficialii formaţiei din “Ştefan cel Mare” înainte să ajungă la un acord cu Gheorghe Hagi pentru a semna cu FC Viitorul Constanţa. Brazilianul în vârstă de 31 de ani a povestit cum au decurs negocierile pe care le-a purtat cu Adi Mutu şi Ionuţ Negoiţă.

Mai mult, Ionuţ Negoiţă a recunoscut că regretă că nu l-a transferat pe Eric de Oliveira la FC Dinamo Bucureşti, după ce FC Viitorul Constanţa s-a impus în “Ştefan cel Mare” cu scorul de 4-0. Brazilianul în vârstă de 31 de ani a avut un cuvânt de spuns în duelul contra formaţiei lui Vasile Miriuţă.

Eric de Oliveira a fost dorit la Dinamo

“Am avut o discuţie cu Dănciulescu: “Eric, îmi place de tine, te apreciez, să vorbesc cu antrenorul”. Apoi mi-a zis: “Eric, te place antrenorul, trebuie să vorbesc cu domnul Negoiţă şi Mutu”. Şi i-am zis că nu pot să stau după voi, dar mi-aş dori să ajung la voi. După câteva zile, mă sună Mutu şi mă întreabă: “Care este situaţia ta?” I-am zis că vreau performanţă şi las din bani. Şi m-a întrebat “Cât vrei?”. Eu i-am zis: “Spune cât vrei să dai şi eu spun dacă sunt de acord”. Eu nu vreau să mă simt prost că îşi cer bani. Eu la nicio echipă nu am spus cât vreau.

Am primit ofertă de la UTA, de la Sepsi, am primit atunci oferte de la mai multe echipe din România. La Mediaş nu mi-am mai dorit să rămân. Şi mi-a spus Mutu: “Mie îmi place foarte mult de tine, eşti talentat, dar să ştii că noi negociem cu alţii”. Şi i-am zis: “Şi atunci de ce m-ai mai sunat? Eu nu stau după voi, nu mă rog de voi. Dorinţa de a ajunge la o echipă mare cum este Dinamo există, dar dacă nu se poate, strângem mâna şi la revedere”, a spus Eric de Oliveira la Telekom Sport.

 

Închide ×