Fotbal intern

Adi Mutu cere 50.000 de euro de la Voluntari! Scandal la Comisii

31.07.2018 | 17:18
Adi Mutu cere 50000 de euro de la Voluntari Scandal la Comisii

Adi Mutu cere 50.000 de euro de la FC Voluntari, chiar dacă a fost la un pas să ducă echipa din Ilfov în liga a 2-a. “Briliantul” a fost demis la finalul sezonului 2018-2019, scandalul dintre fostul internaţional român şi FC Voluntari a ajuns la Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Deşi Adi Mutu a fost numit antrenor al echipei a doua de la Al Wahda (Emiratele Arabe Unite) după ce şi-a reziliat contractul cu FC Voluntari, FANATIK.RO a aflat că “Briliantul” şi echipa din Ilfov au ajuns la Comisii. Fostul internaţional român în vârstă de 39 de ani le cere oficialilor fostei sale echipe 50.000 de euro, dar ilfovenii au ieşit la contraatac.

Adi Mutu cere 50.000 de euro de la Voluntari! Cum răspund ilfovenii

Adi Mutu vrea să încaseze 50.000 de euro, sumă care reprezintă clauza de reziliere a contractului, dar FC Voluntari se bazează pe un punct important din înţelegerea pe care “Briliantul” o avea cu echipa lui Florentin Pandele. În momentul în care Adi Mutu a ajuns pe banca tehnică în locul lui Claudiu Niculescu, formaţia se afla pe locul 9. Fostul internaţional român avea ca obiectiv să termine sezonul 2017-2018 pe locul 10, dar lucrurile nu au decurs bine. Astfel, Consiliul de Administraţie (CA) al formaţiei antrenate de Daniel Opriţa îl acuză de Adi Mutu că nu şi-a îndeplinit obiectivul de a duce echipa pe locul 10.

FC Voluntari a terminat pe locul 12 sezonul 2017-2018 cu Adi Mutu pe banca tehnică, iar FC Voluntari s-a “luptat” cu Chindia Târgovişte pentru a rămâne în Liga 1 Betano. Ilfovenii s-au impus cu 1-0 pe teren propriu, iar pe terenul echipei din liga a 2-a s-a ajuns la loviturile de la unsprezece metri. FC Voluntari a câştigat la penalty-uri returul barajului pentru menţinerea în Liga 1 Betano.

Adi Mutu a dus FC Voluntari la baraj

Adi Mutu în meciul Dinamo - FC Voluntari 2-0
Adi Mutu la finalul partidei FC Dinamo Bucureşti – FC Voluntari 2-0

La loviturile de la unsprezece metri, Chindia Târgovişte nu a înscris niciun gol, Cherchez, Penecea şi Neguţ ratând. Pentru FC Voluntari au marcat Cernat, Marinescu şi Leasă, în timp ce Răuţă a ratat. Lui Adi Mutu, fostul antrenor al echipei din Liga 1 Betano, i s-a făcut rău înainte de executarea loviturilor de departajare, în urma cărora ilfovenii s-au menţinut pe prima scenă fotbalistică. “Am plecat la început, m-a dus până în vestiar pentru că am avut o cădere de calciu şi m-am întors… Mă bucur că i-a reuşit, eu ştiu că un portar bun. Are el momentele lui, dar ştie el ce vreau de la el şi e un băiat care dă totul pe teren”, a explicat Adi Mutu.

Două victorii în opt meciuri din Liga 1 Betano pentru Adi Mutu

În Liga 1 Betano, Adi Mutu a antrenat-o pe FC Voluntari în opt meciuri. Echipa ilfoveană a bifat 2 victorii, două egaluri şi patru înfrângeri cu “Briliantul” pe banca tehnică. Concordia Chiajna şi ACS Poli Timişoara sunt cele două echipe învinse de FC Voluntari în Liga 1 Betano, ediţia 2017-2018.

Concordia Chiajna – FC Voluntari 0-1

FC Voluntari – Juventus Bucureşti 0-1

ACS Politehnica Timişoara – FC Voluntari 2-3

FC Voluntari – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-2

Gaz Metan Mediaş – FC Voluntari 1-0

FC Dinamo Bucureşti – FC Voluntari 2-0

FC Voluntari – Concordia Chiajna 2-2

Juventus Bucureşti – FC Voluntari 2-2

Mai mult, Victor Naicu şi Daniel Florea, cei doi oameni care au fost în staff-ul lui Adi Mutu, au mers la Comisiile din cadrul FRF pentru că FC Voluntari i-a sancţionat după ce au lipsit două săptămâni de la antrenament.   VEZI AICI DETALII.

 

Tags: