Fotbal intern

Adi Mutu este în pericol. Marius Șumudică ar putea să îi ia locul la Voluntari

13.06.2018 | 22:29
Adi Mutu este in pericol Marius Sumudica ar putea sa ii ia locul la Voluntari

FC Voluntari, echipa antrenată de Adi Mutu, s-a salvat de la retrogradare după ce a disputat barajul cu echipa de Liga a 2-a Chindia Târgoviște. Chiar dacă echipa ilfoveană va juca și în sezonul viitor în Liga 1 Betano, postul lui Adi Mutu este în pericol, iar Marius Șumudică este cel care i-ar putea lua locul pe banca tehnică.

Adrian Mutu nu a avut un sezon de succes la prima experiență pe banca unei echipe de club. A reușit să ducă echipa la barajul de promovare-retrogradare în ultimele minute ale ultimei etape, când a primit un penalty și a obținut punctul necesar. Mai departe, FC Voluntari s-a luptat cu Chindia Târgoviște pentru un loc în Liga 1 Betano. În tur a fost 1-0 pentru Voluntari, după golul înscris de Ionuț Balaur. În retur, dâmbovițenii au întors scorul și au trimis meciul în prelungiri.

În cele 2 reprize de prelungiri nu s-a mai întâmplat nimic, iar echipa lui Adi Mutu s-a impus în cele din urmă la loviturile de departajare. Oficialii sunt nemulțumiți de modul în care Mutu a salvat echipa, iar antrenorul este în pericol să fie demis, susține Telekom Sport.

Marius Șumudică ar putea să îi ia locul lui Adi Mutu la Voluntari

În locul lui Adi Mutu ar putea veni Marius Șumudică. Antrenorul a rămas liber de contract după ce și-a dat demisia de la Kayserispor, după o serie de rezultate negative. Șumudică a negociat cu CFR Cluj după plecarea lui Dan Petrescu, însă în cele din urmă în Gruia a mers Edi Iordănescu. S-a vehiculat și varianta FCSB, însă, deși lui Gigi Becali i-ar surâde ideea, fani nici nu vor să audă de așa ceva. Astfel, Marius Șumudică poate fi o opțiune pentru banca celor de la FC Voluntari în cazul în care Adi Mutu va fi demis.