Carousel hot news

PETROLUL – ANJI 1-2. Ianis Zicu a marcat PRIMUL gol pentru “lupii galbeni”!

Ianis Zicu a început să-şi confirme statutul de super jucător pe care Petrolul încearcă să-l exploateze pentru a cîştiga titlul în acest sezon. Astfel, fostul golgheter al Ligii 1, sosit în...
26.01.2014 | 18:21
PETROLUL - ANJI 1-2. Ianis Zicu a marcat PRIMUL gol pentru
Adrian Mutu,Ianis Zicu,Mircea Bornescu.

Ianis Zicu a început să-şi confirme statutul de super jucător pe care Petrolul încearcă să-l exploateze pentru a cîştiga titlul în acest sezon. Astfel, fostul golgheter al Ligii 1, sosit în această iarnă la Ploieşti unde va juca în următorul sezon şi jumătate a marcat duminică primul gol pentru “lupii galbeni” în al doilea meci pe care l-a jucat pentru aceştia. Zicu a deschis scorul în minutul 11 al amicalului pe care Petrolul îl joacă împotriva ruşilor de la Anji Mahacikala. Pînă la urmă, formaţia din Rusia a întors rezultatul în minutele 85 şi 88, cîştigînd cu 2-1.

Adrian Mutu, celălalt nume sonor care a venit la Petrolul în această iarnă, a fost căpitan de echipă şi a evoluat pe postul de vîrf împins, avînd şi un gol anulat din cauza unui henţ pe care l-a comis. Iată primul unsprezece trimis de Contra în al doilea amical al iernii:  Pecanha – Alcenat, Geraldo, Gerson, Beţa – Teixeira, Romario- Priso, Zicu, Walter Fernandez – Mutu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri