Adi Mutu o duce bine la FRF. Burleanu i-a mărit salariul

Eduard Popa   
in Fotbal intern
09/02/2018, 09:27
Adi Mutu o duce bine la FRF. Burleanu i-a mărit salariul

Răzvan Burleanu e disperat să îşi câştige un nou mandat şi caută să fidelizeze cât mai mult oamenii din jurul său. Astfel, potrivit cotidianului Libertatea, Mutu a semnat un nou contract cu FRF, valabil pe trei ani, iar salariul a crescut enorm.

”Burleanu a devenit disperat, o dovedesc ultimele sale acţiuni. Le-a făcut contracte noi, pe trei ani lui Mihai Stoichiţă şi lui Adrian Mutu, de la Departamentul Tehnic din FRF. Cu salariu mărit, de la 3.000 de euro la 10.000 de euro! Cine va veni şi ar dori să-i dea afară, ar trebui să le achite salariul pe toată perioada respectivă. Încearcă să lasă ”grele moşteniri”, aşa cum a procedat şi Mircea Sandu”, arată sursa citată. 

 

Adrian Mutu, de la Dinamo la FRF

Golgeterul naţionalei României a început actualul sezon ca director general al celor de la Dinamo. Atât el cât şi Mihai Stoichiţă au fost cooptaţi în cadrul FRF în luna octombrie a anului trecut, într-o încercare a lui Răzvan Burleanu de a-şi apropia oamenii din fotbal.

Preşedintele FRF are mare nevoie de susţinători înaintea alegerilor pentru un nou mandat la şefia Federaţiei, care vor avea loc pe 18 aprilie. Burleanu se teme că va pierde fotoliul de preşedinte, în special în cazul în care va candida fostul internaţional Ionuţ Lupescu. 

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.