Fotbal intern

Adi Mutu, ofertat de FRF pentru a prelua România U21. Cu ce staff ar urma să lucreze

15.06.2018 | 16:08
Adi Mutu ofertat de FRF pentru a prelua Romania U21 Cu ce staff ar urma sa lucreze

Adi Mutu a fost ofertat de FRF (Federaţia Română de Fotbal) pentru a prelua echipa naţională a României U21, după ce Daniel Isăilă a ales să plece în Arabia Saudită, la Al Hazm, informaţie anunţată în exclusivitate de FANATIK.ROMihai Stoichiţă. şeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF a luat deja legătura cu Adi Mutu.

Imediat după ce a fost dat afară de la FC Voluntari, echipă pe care a salvat-o de la retrogradare, Adi Mutu a plecat în Italia. “Briliantul” a avut deja o discuţie cu Mihai Stoichiţă în vederea preluării postului de selecţioner al echipei naţionale a României U21. Dacă va ajunge la un acord cu FRF, “Briliantul” ar urma să lucreze cu staff-ul pe care l-a avut şi la FC Voluntari, Victor Naicu şi Daniel Florea, anunţă gsp.

Adi Mutu, ofertat de FRF! Mirel Rădoi e şi el pe lista României U21

Pe lista oficialilor de la FRF se mai numără şi Mirel Rădoi, fostul antrenor al celor de la FCSB, care în prezent ocupă postul de manager sportiv al echipei naţionale a României U21. “Îl avem şi pe Mirel Rădoi, dar trebuie să studiez niţel legislaţia europeană, să văd dacă el are dreptul, fiind cu licenţa A la ora actuală”, a spus Stoichiţă la un post de televiziune.

Adi Mutu ar urma să colaboreze cu Răzvan Burleanu dacă va accepta oferta de la FRF pentru a prelua România U21.
Adi Mutu şi Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, alături de care ar urma să colaboreze dacă va ajunge la România U21.