Fotbal intern

Ce cadou i-a făcut Mutu unui stelist de Anul Nou: “Ca să nu fie supărat”

UPDATE, ora 20:17 / Managerul general al lui Dinamo, Adrian Mutu a petrecut sărbătorile la Abu Dhabi, cu stelistul Eduard Stăncioiu. Cei doi sînt buni prieteni încă din perioada în care evoluau...
02.01.2017 | 00:03
Ce cadou ia facut Mutu unui stelist de Anul Nou Ca sa nu fie suparat

UPDATE, ora 20:17 / Managerul general al lui Dinamo, Adrian Mutu a petrecut sărbătorile la Abu Dhabi, cu stelistul Eduard Stăncioiu. Cei doi sînt buni prieteni încă din perioada în care evoluau împreună la echipa naţională.

Mutu a postat o poză pe Instagram în care pufăia un trabuc scump şi a postat un mesaj ironic în ceea ce îl priveşte pe Stăncioiu:

“Ca să nu se supere pe mine după ultimul meci, i-am oferit un hoyodemonterrey (n.r. trabuc) şi un balvenie (n.r. whisky) ca să-i treacă”, a scris Mutu.

12

În ultimul meci direct, Dinamo a învins Steaua cu 4-1 în turul din semifinalele Cupei Ligii.


Managerul general al lui Dinamo, Adrian Mutu, îşi petrece sărbătorile în Abu Dhabi. “Briliantul” e în Emiratele Arabe Unite alături de stelistul Eduard Stănciou, acolo unde vor celebra trecerea dintre ani.

Pe Mutu şi pe Eduard Stăncioiu îi leagă o veche prietenie. La Euro 2008, cei doi au fost în aceeaşi cameră, iar la vremea respectivă portarul îl exaspera pe “decarul” naţionalei cu muzica rock pe care o asculta la turneul final.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA FOTOGRAFIA CU CEI DOI LA REVELIONUL DIN EMIRATE

Cei doi s-au reîntîlnit la începutul anului, la ASA Tîrgu Mureş. Mutu şi-a încheiat cariera la echipa din Ardeal în această vară, iar Stăncioiu a ajuns la Steaua.

Adrian Mutu şi Edi Stăncioiu urmează împreună şi şcoala de antrenori. În luna august a acestui an, cei doi au fost admişi pentru cursul de obţinere al licenţei B.