Adi Mutu a petrecut într-un club din Bucureşti

Începând cu ziua de ieri, atacantul Adrian Mutu nu mai este jucătorul echipei Petrolul Ploieşti. Şi, cum rezilierea unui contract, la fel ca şi semnarea altuia nou trebuie sărbătorită, Adrian...
27.09.2014 | 08:57
Adi Mutu a petrecut intrun club din Bucuresti

Începând cu ziua de ieri, atacantul Adrian Mutu nu mai este jucătorul echipei Petrolul Ploieşti. Şi, cum rezilierea unui contract, la fel ca şi semnarea altuia nou trebuie sărbătorită, Adrian Mutu, alături de câţiva amici de-ai săi, a sărbătorit aşa cum se cuvine, în club, înconjurat de femei frumoase.

Joi seara, după îndelungi negocieri cu oficialii Petrolului Ploieşti, Adrian Mutu a devenit un jucător liber de contract, motiv ideal pentru ”Briliant” pentru a sărbători cu un chef de zile mari. Şi, cum orice chef de-al lui Mutu este organizat în cele mai mici amănunte, din clubul unde s-a dezmăţat fotbalistul care, pare-se, va pleca pentru o perioadă în India să joace acolo, la paranghelie nu au lipsit cele câteva fete frumoase, încântate de atenţia celui mai dorit jucător român. Evident, că după câteva pahărele consumate, lui Mutu i-a venit ”cheful de viaţă”, aşa că, înconjurat de amicii şi amicele lui, a dansat pe ritmurile îndrăcite ale melodiilor de acolo.

Apoi, puţin obosit, Adrian Mutu s-a aşezat, încântat de situaţie şi privind cu poftă la formele fetelor care se unduiau senzual prin apropierea lui, la masa din club la care era înconjurat, ca un adevărat şef de stat, de tot felul de amici solizi care aveau grijă ca nu cumva să fie văzut de vreun paparazzo rătăcit prin zonă.

Mutu juca la Petrolul Ploieşti din iarnă. El urmează să evolueze în campionatul Indiei, cel mai probabil la echipa FC Pune City. Adrian Mutu a jucat ultima dată în Liga I, în perioada 1999-2000, la echipa Dinamo. Ulterior, el a evoluat la Internazionale Milano (2000), Verona (2000-2002), Parma (2002-2003), Chelsea Londra (2003-2004), Juventus Torino (2005-2006), Fiorentina (2006-2011) şi Ajaccio (2012-2013).

Sursa: spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Tags: