Fotbal intern

Adi Mutu, prima reacție după transferul lui Man la Parma: „Pentru el, abia acum începe fotbalul adevărat!” Exclusiv

28.01.2021 | 12:55
Adi Mutu prima reactie dupa transferul lui Man la Parma Pentru el abia acum incepe fotbalul adevarat Exclusiv
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a vorbit pentru FANATIK despre transferul lui Dennis Man, iar selecționerul U21 consideră că pentru Dennis Man fotbalul mare abia acum începe.

FANATIK  a anunțat în exclusivitate toate negocierile din spatele transferului lui Dennis Man la Parma, iar Gigi Becali a confirmat informațiile noastre.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu, unul dintre cei care a crezut cel mai mult în Dennis Man, a oferit o primă reacție în exclusivitate pentru FANATIK, în care a vorbit despre urmașul său pe „Ennio Tardini” din Parma.

Adrian Mutu are mare încredere în Dennis Man: „Sunt convins că o să reușească!”

Adi Mutu a oferit prima reacție după transferul lui Dennis Man la Parma și confirmă faptul că italienii l-au sunat pentru a se informa cu privire la „perla” lui Gigi Becali, care a devenit cel mai scump transfer din istoria Ligii 1: „Mă bucur foarte mult pentru Dennis și sunt convins că o să reușească. Trebuie să fie conștient de faptul că pentru el abia acum începe fotbalul adevărat”, a declarat fostul jucător al Parmei pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Selecționerul naționalei de tineret a contribuit și el la transferul lui Dennis Man la Parma, oferind o imagine completă asupra starului lui FCSB: „Am fost sunat de cei de la Parma înainte să se facă transferul, pentru că voiau să știe lucruri legate de calitățile lui tehnico-tactice, nimic altceva”, a mai precizat selecționerul.

Adrian Mutu a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai Parmei, pentru care a evoluat între 2002 și 2003, reușind nu mai puțin de 18 goluri în doar 31 de partide, fiind unul dintre cei mai iubiți jucători pe „Ennio Tardini” din Parma.

ADVERTISEMENT

Adi Mutu: „Le-am spus tot ce știu. Îl cunosc foarte bine”

Adrian Mutu v orbea despre Dennis Man ca despre urmașul său, iar fotbalistul deja îi calcă pe urme după transferul la AC Parma: „Normal că le-am spus tot ce știu, pentru că-l cunosc foarte bine de la naționala de tineret. Și așa s-a întâmplat cu toți jucătorii care s-au transferat și despre care am fost întrebat. Îi urez lui Man să dea goluri multe și să reușească în Italia”, a mai spus „Briliantul” în exclusivitate pentru FANATIK.

Fostul mare jucător declara după Malta – România 0-3 că Dennis Man poate fi urmașul său la echipa națională. Deși mulți nu au luat în serios spusele fostului atacant, Man reușește la doar 21 de ani un transfer de senzație în Serie A: „Poate fi urmașul meu. Asta trebuie să facă el în teren, să muncească, să dea goluri. Asta trebuie sa facă”.

ADVERTISEMENT

Mutu a crezut tot timpul în Dennis Man și chiar a declarat că poate fi înlocuitorul lui Ribery la Fiorentina: „Dacă mă întrebau de Man, atunci când am vorbit de Louis Munteanu, ce era să le fac, le spuneam să vină, să-l vadă.  Asta nu înseamnă că Man nu poate fi acolo, poate vor să îl înlocuiască pe Ribery cu Man”, spunea Mutu în toamna anului trecut.

  • 10.000.000 de euro a plătit Parma pentru Adrian Mutu
  • 13.000.00 de euro a încasat FCSB de la Parma pentru Dennis Man

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Poli Iași: 2,55 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT