Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Adi Mutu s-a decis! Răspuns șoc pentru Răzvan Burleanu dacă-l va oferta pentru a-l înlocui pe Edi Iordănescu! „Sincer vă zic”

Adi Mutu s-a decis și a dezvăluit ce răspuns ar avea pentru Răzvan Burleanu dacă-l va oferta pentru a-l înlocui pe Edi Iordănescu la națională.
03.07.2024 | 14:14
Adi Mutu sa decis Raspuns soc pentru Razvan Burleanu dacal va oferta pentru al inlocui pe Edi Iordanescu Sincer va zic
Adi Mutu s-a decis! Răspuns șoc pentru Răzvan Burleanu dacă-l va oferta pentru a-l înlocui pe Edi Iordănescu! „Sincer vă zic”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu ar putea să plece de la echipa națională, iar Adi Mutu se află printre favoriții lui Răzvan Burleanu. „Briliantul” a dezvăluit ce răspuns are pentru șeful FRF în cazul în care va fi ofertat după despărțirea de actualul selecționer.

Adi Mutu s-a decis! Răspuns șoc pentru Răzvan Burleanu dacă-l va oferta pentru a-l înlocui pe Edi Iordănescu! „Sincer vă zic”

Rămas liber de contract după experiența de la CFR Cluj, Adi Mutu nu duce lipsă de oferte în această vară, fiind dorit chiar și în locul lui Edi Iordănescu. Actualul selecționer a vorbit despre viitorul său la sfârșitul partidei dintre România și Olanda, scor 0-3.

ADVERTISEMENT

„Briliantul” nu se gândește încă la națională și dezvăluie ce răspuns are pentru Răzvan Burleanu. Adrian Mutu știe ce înseamnă și munca la FRF și spune că își dorește să preia un club în următoarea perioadă, nu o echipă națională.

„Olanda a fost mai bună la toate capitolele fără dar și poate, o echipă puternică. Nu am avut nicio șansă, dar cred că băieții ar trebui felicitați pentru atitudine. (n.r. – Îți pregătești postul de selecționer?) Nu, hai să nu vorbim de asta.

ADVERTISEMENT

Îmi place mai mult să fiu antrenor la o echipă de club, sincer vă zic. Nu aș putea să dau un răspuns în ceea ce privește această problemă. Nu știu ce răspuns aș da, în momentul ăsta vreau să antrenez o echipă de club, nu mă gândesc la alte lucruri.

Sunt și alți antrenori mult mai în vârstă și experimentați care sunt liberi, poate ei sunt mai indicați pentru postul acesta”, a spus Mutu la FANATIK LA EURO.

ADVERTISEMENT

Observații lui Adi Mutu după România – Olanda 0-3: „Îmi plac foarte mult”

„Ne-au dominat clar, au dezvoltat cu trei pe linia de fund. Ake a rămas acolo, Dumfries a urcat extremă și s-a transformat într-un sistem cu trei pe fund, iar cu sistemul nostru a fost greu să îi oprim. Intrările lui Simons între linii ne-au curățat și la primul gol.

Reijnders și Schouten îmi plac foarte mult, mi se pare extraordinari. Cred că Reijnders e unul dintre cei mai buni mijlocași de la acest turneu. M-a surprins schimbarea lui Schouten pentru că era cel care îl căuta pe Simons între linii.

ADVERTISEMENT

A fost greu să îi prindem, ne-au bătut și la capitolul forță fizică. Au fost mult mai puternici, e greu să alergi după minge cum am alergat noi. Știam că Olanda e mai bună decât noi, cred că trebuie să acceptăm scorul pentru că dacă ne uităm la istoria noastră cam asta e forța noastră.

Nu am fost în finale la fotbal și nici nu o să fim prea curând pentru că echipele sunt prea puternice. Noi mai avem mult timp de parcurs să ajungem la nivelul lor. Edi a făcut mult mai mult decât ne așteptam toți, cred că merită felicitat”, a mai spus tehnicianul.

ANALIZA FABULOASA a lui Adrian Mutu dupa DEZASTRUL Romania - Olanda 0-3

ADVERTISEMENT
7.50 este cota BETANO ca Olanda să câștige EURO 2024