Mutu, la un pas de Concordia. “M-am întâlnit cu el!”

FANATIK A ANUNŢAT PE 16 MARTIE
Daniel Vlad    Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
27/03/2018, 18:47
Mutu, la un pas de Concordia. “M-am întâlnit cu el!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Update. FANATIK.RO a anunţat pe 16 martie că Adi Mutu nu mai vrea să continue la FRF şi este foarte aproape de Concordia Chiajna, iar Cristi Tănase, preşedintele echipei din Liga 1 Betano, confirmă. 

“M-am întâlnit cu Mutu la o cafea şi am discutat despre fotbal şi despre posibilitatea ca el să vină în viitor la echipă. Când se apucă să vorbească despre fotbal, e fascinant”, a spus Cristi Tănase, conform ProTV.


Adrian Mutu nu mai e aşa de încântat de actualul său post de la FRF, fiind convins că meseria de director sportiv în cadrul echipei naţionale de seniori nu i se potriveşte prea mult. Mai mult, acum câteva zile, “Briliantul” a recunoscut că îi este clar că Răzvan Burleanu se foloseşte de imaginea sa. “Ştiam de când am semnat cu FRF că o să fiu adus mai mult de imagine. Ştiam că Burleanu se foloseşte de mine”, a declarat Mutu.

FANATIK.RO a aflat că Adrian Mutu este decis sută la sută să rupă contractul cu FRF chiar dacă Răzvan Burleanu câştigă sau nu alegerile în faţa lui Ionuţ Lupescu. În cazul în care fostul oficial UEFA învinge, atunci Mutu va pleca imediat după data de 18 aprilie. Dacă, totuşi, actualul preşedinte va câştiga un al doilea mandat de patru ani, atunci “Briliantul” va mai continua doar până la vară.

Rădoi îi va lua locul lui Mutu!

De ce vrea Mutu să plece de la FRF? Fostul mare fotbalist este decis să înceapă din această vară cariera de antrenor chiar dacă încă nu a intrat în posesia licenţei PRO. În cazul în care acesta va părăsi Federaţia Română de Fotbal, atunci Mirel Rădoi o să fie avansat din postura de director sportiv al naţionalei U 21 în cea de director sportiv la lotul de seniori al României.

FANATIK.RO a aflat că una dintre posibilele variante pentru Adrian Mutu este preluarea băncii tehnice a Concordiei Chiajna de la vară. Nu este exclus ca fostul internaţional să lucreze în echipa sa şi cu Ion Moldovan deoarece “Comisarul” are licenţa PRO. Însă este foarte sigur faptul că Mutu doreşte să înceapă de la vară cariera de antrenor.

Un al doilea motiv pentru care Mutu intenţionează să plece de la FRF este şi cel legat de relaţia pe care o are cu Gică Hagi. “Regele” este naşul de cununie a lui Mutu din prima căsătorie, iar piteşteanul nu vrea să îşi strice definitiv prietenia cu cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor. Momentan, cei doi se află în tabere diferite în lupta dintre Răzvan Burleanu şi Ionuţ Lupescu.

35 de goluri a marcat Adrian Mutu pentru naţionala României

77 de meciuri a jucat Mutu pentru naţionala României

Închide ×