Fotbal intern

Adi Mutu se gândeşte să revină în România. “S-a discutat cu mai multe echipe!”

30.09.2019 | 15:15
Adi Mutu se gandeste sa revina in Romania Sa discutat cu mai multe echipe

Adi Mutu a venit în România pentru a participa la cursurile Licenţei Pro de la Şcoala Federală de Antrenori, iar fostul mare atacant a recunoscut că se gândeşte să revină pe banca unei echipe din Casa Pariurilor Liga 1. Acesta a lăsat să se înţeleagă că au existat discuţii cu Astra Giurgiu, echipă care ar putea să rămână fără antrenor dacă Dan Alexa nu va obţine victoria cu Hermannstadt, informaţie dezvăluită de FANATIK.

Adi Mutu se gândeşte să revină în România

“În primul rând, trebuie să-mi iau licenţa PRO, că asta e cel mai important, iar după aia vom vedea. În Emirate, stau bine, sunt bine, totul e ok, am început campionatul, avem două victorii din două meciuri, totul în regulă. Am vorbit şi cu unele echipe din Liga I, dar nu acum, în sezonul trecut, fusese ceva. Chiar şi astăzi, dar nu vă spun. Am vorbit astăzi, dar încă mă mai gândesc. (n.r. La Astra?) S-a discutat de mai multe echipe, nu numai acolo, şi poate…

Atât timp cât echipele au antrenori, cât eu nu sunt hotărât de ceea ce o să fac, nu voi spune nimic, pentru că nu e normal. Discuţiile astea sunt, vor fi, nu numai cu mine. Le-am făcut şi eu când am fost preşedinte la Dinamo şi ştiu că se fac, chiar dacă uneori nu se concretizează nimic, dar discuţii se fac, atunci când conducerea crede că echipa scârţâie din anumite puncte de vedere” , a declarat Adrian Mutu pentru Telekomsport.ro.

Adrian Mutu în meciul FC Voluntari - Concordia Chiajna. Sursă foto: sportpictures.eu
Adrian Mutu în meciul FC Voluntari – Concordia Chiajna. Sursă foto: sportpictures.eu

Adi Mutu e principal la Wahda Reserve

Adi Mutu este în prezent antrenorul principal al formaţiei Wahda Reserve, formaţie la care a ajuns pe 20 iulie 2018 şi la care mai are contract până pe 31 decembrie 2019. “Briliantul” şi-a început cariera de principal la FC Voluntari, acolo unde a bifat 11 prezenţe pe banca tehnică a ilfovenilor, dar a fost preşedintele lui Dinamo între octombrie 2016 – octombrie 2017 şi director tehnic la naţionala României între octombrie 2017 – aprilie 2018.

  • 19.000.000 de euro a plătit Chelsea pentru transferul lui Adi Mutu de la AC Parma
  • 6,5 milioane de euro a încasat Dinamo de pe urma transferului lui Adi Mutu la Inter

Din postura de jucător profesionist de fotbal, Adi Mutu a jucat pentru ASA Târgu Mureş, FC Pune City, Petrolul Ploieşti, AC Ajaccio, Cesena, Fiorentina, Juventus, AS Livorno, Chelsea, AC Parma, Hellas Verona, Inter , Dinamo Bucureşti şi FC Argeş. Pentru echipa naţională a României a debutat pe 28 martie 2000, într-un meci amical pierdut de tricolori cu Grecia, scor 2-0. “Briliantul” a bifat 77 de prezenţe în tricoul României şi a înscris 35 de goluri.