Mutu se însoară cu Miss România! “Briliantul”, la a treia căsătorie

Marian Popovici   
în Stiri principale
03/07/2015, 12:35
Mutu se însoară cu Miss România! “Briliantul”, la a treia căsătorie GALERIE FOTO

Adrian Mutu şi Sandra Bachici sînt împreună doar de cîteva luni şi dacă la început multă lume credea că nu va fi o relaţie de lungă durată, cei doi s-au mutat împreună şi au planuri mari de viitor. CANCAN scrie că “Briliantul” şi fotomodelul în vîrstă de 20 de ani vor ajunge în faţa altarului. 

Cei doi sînt de nedespărţit, Adi Mutu fiind pregătit să se însoare pentru a 3-a oară: “Sandra este femeia potrivită pentru el. În numai cîteva luni, Adrian a făcut-o după chipul şi asemănarea lui. Puştoaica îl face să se simtă tînăr, e cuminte, este tot timpul la dispoziţia lui, este foarte discretă şi nu îşi doreşte să fie celebră. Da, au planuri de viitor. Copil nu cred că vor avea în viitorul apropiat, dar cu siguranţă se vor căsători. Cununia civilă ar trebui să aiba loc în toamna acestui an, nu ştim exact data. Sînt secretoşi, nu sînt genul de oameni care povestesc tuturor planurile lor”, a declarat un apropiat al lui Adi Mutu pentru Cancan.

Pînă la începutul acestui an, Sandra Bachici a fost împreună cu Laszlo Sepsi, timp de 4 ani. Cei doi au fost logodiţi şi aveau planuri de căsătorie, însă Sepsi şi Bachici s-au despărţit în debutul acestui an după ce fosta Miss România l-a cunoscut pe Mutu.

 

Închide ×