Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu și Vivi Răchită, povestea transferului ratat în Giulești când erau jucători: „M-am culcat la Rapid și m-am trezit la Steaua”. Video exclusiv

Adrian Mutu și Vivi Răchită au fost protagoniștii unor transferuri ratate în Giulești. „Briliantul” a fost aproape să ajungă în tricoul „alb-vișiniu”, dar a mers la Dinamo.
26.03.2023 | 19:31
Adi Mutu si Vivi Rachita povestea transferului ratat in Giulesti cand erau jucatori Mam culcat la Rapid si mam trezit la Steaua Video exclusiv
Adrian Mutu și Valeriu Răchită au fost aproape de un transfer la Rapid. Sursă foto: Colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei giuleștenilor, a dezvăluit povestea fabuloasă a lui Adrian Mutu care putea ajunge la Rapid din postura de jucător.

Povestea fabuloasă a lui Adrian Mutu ca jucător: „S-a culcat la Rapid și s-a trezit la Dinamo”

Adrian Mutu poate scrie istorie pentru Rapid în actualul sezon. Giuleștenii sunt în play-off și visează la titlu. Tehnicianul „alb-vișiniilor” s-ar fi putut alătura Rapidului încă de când era fotbalist. Gigi Corsicanu, în ultima ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, a vorbit despre George Copos, fostul patron al Rapidului și despre povestea fabuloasă cu Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

„Noi nu o să mai avem patron cum a fost George Copos pentru Rapid, care a făcut când se bătea cu Steaua și Dinamo la transferuri, de unul singur era mai puternic decât ăia care erau opt acționari și în top 10 ai milionarilor din România. Copos de unul singur a realizat. El câștiga întruna la transferuri. Că nu erau reușite ulterior asta este. 

S-a întâmplat cu Adi Mutu când trebuia să ajungă la Rapid s-a dus în cameră, pentru că știa că o să fie la Rapid a doua zi, s-a dus să doarmă și când s-a trezit nu mai era la Rapid pentru că a avut Copos o discuție cu Nețoiu și cu Giovanni și s-au întors lucrurile și Adrian Mutu nu a mai ajuns la Rapid. 

ADVERTISEMENT

Când juca pentru Argeș înainte să ajungă la Dinamo. Mutu s-a culcat la Rapid și s-a trezit la Dinamo! Așa s-a întâmplat atunci. Au mai rămas ei la un șpriț după ce au bătut Parma și au mai avut o discuție și de la discuția aceea s-a răzgândit Copos.

Nu l-au îmbârligat, ei veniseră acolo să parafeze o înțelegere. Înțelegerea era făcută, dar ulterior… (n.r. s-a zgârcit Copos la bani?) Nu, nu mai știu. Cred că de la o sticlă cu vin, cine plătește vinul”, a declarat Gigi Corsicanu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită, poveste asemănătoare cu Adrian Mutu: „M-am culcat la Rapid și m-am trezit la Steaua”

Vivi Răchită, fostul fotbalist al Petrolului, și-a adus aminte, de asemenea, de o poveste asemănătoare cu a lui Adrian Mutu, doar că analistul FANATIK SUPERLIGA urma să ajungă la Steaua. „În 1996, m-am dus cu Giovanni, era impresarul meu, la George Copos, la birou și ne-am înțeles să plec de la Petrolul la Rapid, era Mircea Rădulescu antrenor.

M-am dus a doua zi dimineață la antrenament, Andone la noi, chiar bătusem în Giulești. M-am dus la antrenament, mi-am luat la revedere de la băieți. Era antrenamentul seara pe fostul 23 august al Rapidului și am plecat cu mașina să mă duc la antrenament. 

ADVERTISEMENT

Pe drum era la ieșire din Ploiești o terasă și văd mașinile conducătorilor de la Petrolul și opresc acolo. Erau la masă și au zis. ‘Ce faci, Vivi?’. Nu erau telefoane mobile. ‘Păi, mă duc la antrenament. Nu te mai duce că am rămas aseară până târziu la București și te duci la Steaua, ne-am înțeles cu Steaua’.

Nu era voința mea, dacă nu opream mă duceam la antrenament. Vorbisem cu domnul profesor Rădulescu, mi-a fost antrenor la lotul olimpic. ‘Vivi, te aștept la antrenament’. M-am culcat la Rapid și m-am trezit la Steaua”, a spus Vivi Răchită, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nu uitați: puteți urmări cea mai tare emisiune sportivă, Fanatik SuperLiga, în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT