Fotbal international

Adi Mutu, vacanţă de vis în Emiratele Arabe Unite. Ce imagine a postat “Briliantul”

10.09.2018 | 17:14
Adi Mutu vacanta de vis in Emiratele Arabe Unite Ce imagine a postat Briliantul
ADVERTISEMENT

Adi Mutu, actualul antrenor al echipei secunde a celor de la Al Wahda, are parte de o vacanţă de vis în Emiratele Arabe Unite. “Briliantul” a profitat din plin de zilele libere pe care le-a avut la echipă şi a postat pe reţelele de socializare o imagine în care apare împreună cu Sandra şi fiul lor cel mic, Tiago, pe o plajă.

Adi Mutu şi-a luat familia şi a plecat într-o vacanţă de lux în Emiratele Arabe Unite şi a ţinut să îşi ţină fanii la curent cu tot ceea ce face în timpul liber. Alături de imaginea postată de un site de socializare, Adi Mutu a adăugat şi următorul mesaj: “A smile is the best make up a girl can wear” (Un zâmbet e cel mai bun machiaj pe care o fată îl poate avea).

ADVERTISEMENT

Adi Mutu, vacanţă de vis în Emiratele Arabe Unite

Adi Mutu este antrenorul formaţiei Al Wahda de la sfârşitul lunii iulie, iar la gruparea din Emiratele Arabe Unite încasează un salariu lunar de 15.000 de dolari pe lună. “Briliantul” a ajuns la Al Wahda după ce a fost dat afară de la FC Voluntari, primul său club pregătit din postura de antrenor principal. La gruparea din Ilfov a ajuns în aprilie 2018 şi a fost demis la finalul sezonului, deşi a salvat echipa de la retrogradare.

Imaginea postată de Adi Mutu pe un site de socializare
Imaginea publicată de Adi Mutu din vacanţa de vis în care a plecat cu Sandra şi Tiago

           CITEŞTE ŞI:

  • Galeriile lui Partizan şi Steaua Roşie vor să boicoteze meciul Serbia – România
  • Gigi Becali, detalii despre conflictul cu Cristian Preda. “Tu nu te gândeşti că pot să îţi dau un picior?”
ADVERTISEMENT

Ce zice “Briliantul” despre aventura la Al Wahda

„M-am acomodat bine, mai ales că eu știam Emiratele Arabe, că am tot venit în vacanță. E foarte bine, foarte frumos, dar puțin mai cald decât suntem obișnuiți noi. La amiază, sunt în jur de 40-42 de grade. Atât eu, care sunt antrenor la U21, cât și Laurențiu Reghecampf, care antrenează echipa mare, facem antrenamentele după 6 seara. Arabii sunt foarte preocupați de oamenii pe care îi aduc, nu mai aruncă cu banii ca pe vremuri, vor să ridice fotbalul prin profesionalism.

Sandra se învârte în jurul lui Tiago și avem foarte multe de făcut aici, sunt parcuri cu apă, pentru că ei (arabii, n.r.) sunt preocupați ca celor mici să le fie bine. Ne simțim bine aici, ne place foarte mult. Am puțin mai multă liniște, nu e aceeași presiune pe mine, ca în România. Aici stau, antrenez în fiecare zi și odată cu băieții pe care îi învăț fotbal, învăț și eu câte ceva.

ADVERTISEMENT

Am un salariu pentru un antrenor la început, mai mult decât decent. Nu am pretenții acum, o să am pretenții când o să evoluez ca antrenor. Nu banii sunt prioritatea mea acum, prioritatea mea e să devin cât mai bun, ca anternor” a povestit „Briliantul”, la „Agenția VIP”. 

Fostul internaţional român este căsătorit pentru a treia oară. Adi Mutu şi-a unit destinele cu Sandra în octombrie 2017, avându-i pe naşi de cununie pe selecţionerul Cosmin Contra şi soţia sa. Tiago, fiul cel mic al “Briliantului”, îi are naşi pe Eduard Stăncioiu şi soţia.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 39 de ani, Adi Mutu s-a retras din cariera de jucător profesionist de fotbal pe 1 iulie 2016, după ce a jucat ultima dată la ASA Târgu Mureş.

ADVERTISEMENT