Sport

Adi Mutu vrea victoria în derby-ul FCSB – Rapid: „Pentru orgoliu!” Ce spune de transferurile lui Grameni și Iulian Cristea, anunțate de Fanatik. Video

Adi Mutu vrea ca Rapid să câștige derby-ul cu FCSB. Antrenorul giuleștenilor a vorbit despre transferurile lui Dina Grameni și Iulian Cristea, anunțate de FANATIK.
26.05.2023 | 18:34
Adi Mutu vrea victoria in derbyul FCSB  Rapid Pentru orgoliu Ce spune de transferurile lui Grameni si Iulian Cristea anuntate de Fanatik Video
Adrian Mutu vrea să câștige derby-ul FCSB - Rapid. Foto: captură video.
ADVERTISEMENT

Rapid merge pe Arena Națională, sâmbătă, 27 mai, de la ora 20:30 pentru derby-ul cu FCSB din ultima etapă a sezonului. Echipa finanțată de Gigi Becali a ratat șansa de a juca împotriva giuleștenilor cu trofeul pe masă după înfrângerea cu Farul, scor 2-3. În ciuda faptului că meciul nu are nicio miză în clasament, Adrian Mutu vrea să câștige cu orice preț contra rivalilor.

Adrian Mutu vrea să câștige meciul de foc FCSB – Rapid: „Un derby rămâne un derby”

La conferința de presă premergătoare derby-ului, Adrian Mutu a anunțat cum va aborda partida cu FCSB. Spre deosebire de Gigi Becali care a anunțat că va introduce rezervele, „Briliantul” nu face excepții și va alinia cea mai bună echipă de start pe care o are la dispoziție.

ADVERTISEMENT

„Un derby rămâne un derby. Pentru noi este important, chiar dacă nu are nicio miză în clasament. Este important din punct de vedere al orgoliilor. Vrem să câștigăm. E tardiv să spui că acesta va fi un test pentru jucători. Au fost evaluați un sezon întreg.

Bineînțeles, dacă reușesc să facă un joc bun, îți dă de gândit. Trebuie să ne dăm seama cât de important este acest meci pentru noi și pentru suporteri. Jocul ăsta trebuie jucat din orgoliu”, a declarat Adrian Mutu, în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

La meciul cu FCSB, Adrian Mutu nu se poate baza pe Ljuban Crepulja care va pleca de la Rapid la finalul sezonului, Marko Dugandzic care este suspendat și Horațiu Moldovan care urmează să fie convocat de Edi Iordănescu la naționala României.

„Nu mă interesează, e treaba lor dacă tratează meciul ca pe un amical. E decizia lor. Eu am tot lotul la dispoziție, în afară de câțiva jucători. Lipsește Crepulja, care a plecat, Dugandzic, care e suspendat, Moldovan căruia i-am dat liber, pentru că trebuie să plece la echipa națională”, a adăugat Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu răsucește cuțitul în rana FCSB-ului după ratarea titlului: „E dezamăgire mare la ei”

Adrian Mutu vrea să profite de pe urma situației din tabăra roș-albaștrilor și să câștige derby-ul. Totuși, antrenorul giuleștenilor recunoaște că partida va fi una a orgoliilor și va fi extrem de dificilă. „E dezamăgire mare la ei, pentru că s-au luptat la campionat.

Nu știu ce jucători a trimis în vacanță sau acasă definitiv. Sistemul îl știam până la meciul acesta, probabil și jucătorii care ar fi putut fi în primul 11. Acum e dificil de anticipat. Nu asta e important, e un meci al orgoliilor. Spectaculos ar fi să câștig.

ADVERTISEMENT

Vom vedea ce se întâmplă după ce se termină acest campionat. E o dezamăgire foarte mare în tabăra lor. Nu e simplu, chiar dacă au făcut un play-off foarte bun. E normal, când conduci cu 2-0, pierzi cu 2-3 și pierzi și campionatul, te afectează la nivel mental. Vor intra alți jucători care vor să demonstreze că merită să fie la FCSB. Va fi dificil”, a mai declarat Adi Mutu.

Adrian Mutu a vorbit despre transferurile lui Grameni și Cristea la Rapid: „Ne place”

Obiectivul Rapidului se va schimba din sezonul următor. Principalul țel al giuleștenilor va deveni cucerirea titlului, iar patronii „alb-vișiniilor” au început deja demersurile pentru mai multe transferuri răsunătoare. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate atât negocierile secrete ale lui Daniel Niculae pentru transferul lui Iulian Cristea, care a reziliat cu FCSB, cât și despre oferta pe care giuleștenii o pregătesc pentru Dina Grameni de la campioana Farul.

Adrian Mutu a confirmat că și i-ar dori pe cei doi fotbaliști la Rapid și a precizat că formația giuleșteană este capabilă să-l transfere pe tânărul mijlocaș al lui Gică Hagi de la Farul. „Dacă au spus ei (n.r. cei din conducere), vă dați seama că ne-am consultat. Iulian Cristea e un jucător al cărui profil ne place.

Doar atât pot să spun în momentul acesta. Stați să vedem dacă vine la Rapid. Grameni e un jucător interesant, la fel. Nu voi vorbi de niciun jucător care va veni, încă e competiție. Vorbim după această etapă. Da, își permite (n.r. Rapid să-l cumpere pe Grameni).

În momentul de față, Rapid își permite jucători. Nu știu care e dorința lui Hagi, dacă va vinde sau nu, are cupe europene la orizont, așa că nu știu care va fi strategia. Nu cred că are rost să vorbesc despre lucrurile astea”, au fost cuvintele lui Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT