Sport

Adi Păun a plecat de la botezul unde era naș ca să semneze în Israel. A fost prezentat oficial. Câți bani ia CFR Cluj. Update Exclusiv

Adi Păun, mijlocașul celor de la CFR, a fost împrumutat timp de un an în Israel, la Hapoel Beer Sheva, cu opțiune de cumpărare definitivă.
28.09.2022 | 19:24
Adi Paun a plecat de la botezul unde era nas ca sa semneze in Israel A fost prezentat oficial Cati bani ia CFR Cluj Update Exclusiv
Adrian Păun s-a înțeles cu israelienii de la Hapoel Beer Sheva și va fi împrumutat timp de un an de CFR Cluj. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT
28-09-2022
16:34

Hapoel Beer Sheva l-a prezentat oficial pe Adi Păun

Transferul lui Adi Păun la Hapoel Beer Sheva a fost oficializat de clubul israelian. Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Păun merge sub formă de împrumut până la finalul sezonului, cu opțiune de cumpărare definitivă.

”Sunt fericit să mă alătur lui Hapoel Beer Sheva. Unul dintre oamenii cu care am vorbit înainte de mutare a fost coechipierul meu, Ovidiu Hoban. El mi-a povestit despre club și despre momentele grozave prin care a trecut aici. Am auzit multe de la el despre publicul uimitor, pe care abia aștept să-l întâlnesc la meciuri”, a declarat Păun.

 

Din informațiile FANATIK, CFR Cluj va încasa 200.000 de euro pentru împumutul lui Păun. La finalul sezonului, israelienii au opțiune de cumpărare definitivă pentru suma de 500.000 de euro.

CFR Cluj îl va ceda pe Adi Păun (27 de ani) la formația Hapoel Beer Sheva, „călăul” Universității Craiova din preliminariile Conference League. Mijlocașul campioanei României va fi împrumutat până la finalul sezonului, gruparea israeliană având opțiune de cumpărare definitivă.

CFR Cluj l-a împrumutat un an pe Adi Păun la Hapoel Beer Sheva

Adi Păun se va despărți de CFR Cluj, mijlocașul campioanei României urmând să semneze cu israelienii de la Hapoel Beer Sheva, transfer anunțat de gsp.ro.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că Adi Păun va fi împrumutat pe o perioadă de un an la Hapoel Beer Sheva, iar CFR Cluj va încasa 200.000 de euro. La finalul sezonului, israelienii au opțiune de cumpărare definitivă pentru suma de 500.000 de euro.

Mijlocașul în vârstă de 27 de ani a plecat marți seara de urgență în Israel pentru a semna cu Hapoel Beer Sheva, formația care a eliminat-o pe Universitatea Craiova în play-off-ul de accedere în grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

Adi Păun era naș la botezul copilului Vlăduței Lupău cu Adrian Rus. A lăsat petrecerea și a plecat în Israel

Adi Păun a plecat de urgență în Israel pentru a semna cu Hapoel Beer Sheva, mutarea fiind grăbită de faptul că astăzi de încheie perioada de trasferuri în acest campionat. Internaționalul român era naș la botezul copilului Vlăduței Lupău cu Adrian Rus, eveniment care a avut loc la Cluj, dar a fost nevoit să părăsească de urgență petrecerea pentru a ajunge în timp util la noua sa echipă.

Mijlocașul campioanei României are o cotă de piață în valoare de 1,6 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermakrt. În acest sezon, Adi Păun a bifat 16 partide în tricoul CFR-ului, pentru care a marcat o singură dată.

ADVERTISEMENT

Hapoel Beer Sheva joacă în grupele Conference League

Hapoel Beer Sheva se află pe locul 4 în Israel, cu 9 puncte în 5 meciuri. Israelienii evoluează și în Conference League, într-o grupă din care mai fac parte Villarreal, Lech Poznan și Austria Viena.

Echipa care a eliminat-o pe Craiova lui Mirel Rădoi a adunat un punct în 2 meciuri în grupele competiției europene.

ADVERTISEMENT

Un al mijlocaș de la CFR Cluj care a evoluat în tabăra israelienilor a fost Ovidiu Hoban. Mijlocașul în vârstă de 39 de ani a fost cumpărat de Hapoel Beer Sheva în 2014, de la Petrolul, pentru 100.000 de euro.

  • 200.000 de euro va primi CFR Cluj pentru împrumutul pe un sezon al lui Adi Păun la Hapoel Beer Sheva
  • 1.600.000 de euro este cota de piață a lui Adi Păun pe site-ul Transfermarkt
ADVERTISEMENT