Fotbal international

Adi Petre, probleme şi la Cosenza! Ce se întâmplă cu jucătorul împrumutat de FCSB

25.10.2020 | 20:36
Adi Petre probleme si la Cosenza Ce se intampla cu jucatorul imprumutat de FCSB
ADVERTISEMENT

Selecționerul Adrian Mutu are în continuare mare încredere în atacantul împrumutat de FCSB la Cosenza, în Serie B și l-a convocat pentru meciul decisiv cu Danemarca.

Însă Adi Petre nu reușește să se impună în primul unsprezece nici la echipa italiană, unde a jucat doar 45 de minute în ultimele trei partide ale italienilor.

ADVERTISEMENT

În ultimul meci din campionat contra lui Lecce, scor 1-1, atacantul echipei naționale de tineret, care a fost unul dintre cei mai buni la Campionatul European de anul trecut, a fost rezervă neutilizată.

Coșmarul lui Adi Petre continuă și poate pierde contactul cu echipa națională

Adi Petre și-a dorit cu orice preț să scape de FCSB, unde Gigi Becali i-a făcut zile negre și a acceptat prima ofertă apărută, fiind împrumut pentru an în Italia, cu opțiune de cumpărare.

ADVERTISEMENT

Adrian Petre a fost dorit şi de fosta sa echipă, UTA Arad, însă a hotărât să-şi încerce din nou norocul în străinătate, unde a plecat sub formă de împrumut la Consenza, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

La Consenza, Petre a fost titular la prima partidă de la Cosenza, cu Cittadella, scor 1-1, însă a fost înlocuit la pauză. Ulterior, au urmat două meciuri din postura de rezervă neutilizată: cu Reggina (0-0) și Lecce (1-1).

ADVERTISEMENT

Cariera lui Adrian Petre e în impas, deși era unul dintre cei mai promițători atacanți români

Adus cu surle și trâmbițe de Gigi Becali de la Esbjer, fotbalistul nu s-a adaptat la echipă și a fost luat permanent în colimator de patron, după ratările sale monumentale.

Deși adus în Serie B ca titular, jucătorul român a intrat doar în prima repriză a meciului de debut, iar în ultimele două a fost rezervă neutilizată, deși antrenorul Roberto Occhiuzzi a efectuat două modificări în compartimentul ofensiv, după golul egalizator din ultimul meci cu Lecce.

ADVERTISEMENT

După primele cinci etape din Serie B, Cosenza are nu mai puțin de cinci rezultate de egalitate și ocupă locul doar locul al zecelea. În etapa următoare, lupii calabrezi vor evolua pe terenul celor de la Chievo.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Hermannstadt: 1,95 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT