Cele mai citite

Stam a dat cărţile pe faţă! De ce nu joacă Adi Popa la Reading

Mijlocaşul Adi Popa a fost folosit foarte puţin în acest sezon la Reading, iar antrenorul Jaap Stam a dezvăluit de nu îl foloseşte pe fostul stelist.
05.12.2017 | 18:18
Stam a dat cărţile pe faţă! De ce nu joacă Adi Popa la Reading

După ce în sezonul precedent Reading a ratat promovarea în premier League la baraj, în actuala stagiune tehnicianul olandez a decis să nu se mai bazeze constant pe jucătorul român şi l-a folosit doar în cinci meciuri.

”Dacă ai un lot numeros, iar noi avem mulţi mijlocaşi laterali, câteodată trebuie să faci alegeri. Nu există niciun motiv pentru care să ai patru mijlocaşi de bandă pe bancă. Alegi jucătorii în funcţie de posturi şi Adrian n-a prins echipa, dar în ultimele jocuri a fost în lot. Aşa merg lucrurile”, a spus Stam pentru site-ul getreading.co.uk.

Adi Popa a jucat 279 de minute în acest sezon

Olandezul consideră că Adi Popa trebuie să fie pregătit în orice moment, deoarece este bine plătit la Reading: ”Uneori nu este fericit din cauza asta şi pot să-l înţeleg, dar aşa trebuie să fie. Dar eşti profesionist, eşti bine plătit la Reading şi, dacă avem nevoie de un jucător, el trebuie să fie pregătit”.

Adi Popa, în vârstă de 29 de ani, a jucat doar 279 de minute în acest sezon pentru Reading, fiind folosit titular doar în trei întâlniri. În alte nouă meciuri, mijlocaşul român s-a aflat pe banca de rezerve a formaţiei care ocupă locul 14 în Championship.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri