Sport

Adi Popa a calculat când a fost ultimul derby Dinamo – Steaua: “E meciul așteptat de toată suflarea stelistă din 2017“

Adi Popa a avut o declaraţie amuzantă la finalul meciului CSA Steaua - Poli Iaşi 2-1. Fotbalistul "militarilor" a calculat când a fost ultimul derby cu Dinamo: 2017.
02.09.2022 | 20:44
Adi Popa a calculat cand a fost ultimul derby Dinamo  Steaua E meciul asteptat de toata suflarea stelista din 2017
Adi Popa, în tricoul celor de la CSA Steaua. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CSA Steaua a câştigat cu 2-1 meciul împotriva celor de la Poli Iaşi. Pentru “militari” au marcat Chipirliu şi Adi Popa, iar oaspeţii au redus din handicap în final de meci prin Plohotniuk, dar nu au mai putut egala.

Adi Popa a calculat când a fost ultimul derby Dinamo – Steaua: “E meciul așteptat de toată suflarea stelistă din 2017”

La finalul meciului, Adi Popa a avut o declaraţie amuzantă, înaintea derby-ului de săptămâna viitoare dintre Dinamo şi CSA Steaua, primul duel dintre cele două echipe:

ADVERTISEMENT

“Cu Dinamo, e meciul așteptat de toată suflarea stelistă cred că din 2017. Mă aștept să fie un meci cu casa închisă, un spectacol atât în tribune, cât și în teren, un meci de fair play, deși va fi foarte greu.

Știm de când au retrogradat că ăsta e cel mai important meci pentru suporterii noștri și nu cred că trebuie să-i dezamăgim, că au așteptat acest meci încă din Liga a patra.

ADVERTISEMENT

“Sunt meciuri speciale și o să vedeți că nu vor arăta așa rău cum au arătat până acum”

Eu am atâtea meciuri cu Dinamo în diferite perioade si știu că ei se autodepășesc la astfel de meciuri si fanii îi transformă parcă în alta echipă.

Sunt meciuri speciale și o să vedeți că nu vor arăta așa rău cum au arătat până acum. Ce prefer? O victorie cu Dinamo, în loc de calificarea în play-off”, a spus Adi Popa la Digisport.

ADVERTISEMENT

Dinamo a retrogradat la finalul stagiunii precedente pentru prima dată în istorie, iar în liga secundă au viaţă grea. Au obţinut doar trei puncte în primele patru etape şi până la duelul cu Steaua au un meci greu la Chiajna.

Opriţa are emoţii: “Suporterii își doresc foarte mult, este eternul derby”

Daniel Opriţa, antrenorul Stelei, a declarat că pentru echipa sa nu există altă opţiune decât victoria în meciul care ar putea avea loc pe Arena Naţională, dacă Dinamo va plăti în avans cei 23.000 de euro:

ADVERTISEMENT

“Suporterii își doresc foarte mult, este eternul derby, mai ales că se joacă pe Arena Națională. Am emoții la următorul meci, trebuie să câștigăm.Nici noi nu am traversat o formă bună. Acolo nu mai contează locul în clasament, toți se motivează”, a explicat Oprița.

ADVERTISEMENT