Fotbal intern

Adi Popa a explicat de ce s-a enervat după meciul de la Guimaraes: ”Am fost scos din echipă pentru că aș avea fundul mare!” :)

02.09.2019 | 00:39
Adi Popa a explicat de ce sa enervat dupa meciul de la Guimaraes Am fost scos din echipa pentru ca as avea fundul mare

Mijlocașul Adi Popa a explicat de ce s-a enervat după meciul de la Guimaraes, din manșa secundă a play-off-ului Europa League, când nu a fost folosit niciun minut de antrenorul Bogdan Argeș Vintilă. ”Motoreta” și-a luat revanșa la partida cu FC Viitorul, scor 2-1, din etapa a opta din Casa Pariurilor Liga 1, în care a reușit să deschidă scorul.

Adi Popa a explicat de ce s-a enervat după meciul de la Guimaraes: ”Toate aceste lucruri m-au frustrat”

”Mă bucur că am câștigat și am părăsit poziția aceea care nu ne făcea cinste. În această pauză o să ne pregătim și o să arătăm mai bine. Și în seara asta am arătat mai bine. Am avut atitudine, am făcut presing sus, nu i-am lăsat să joace mai ales în centru. I-am blocat bine acolo și pe contră am reușit să marcăm”, a declarat Adi Popa după victoria în fața Viitorului.

”Nu ascund că am fost foarte dezamăgit, chiar frustrat, pentru că am considerat că meritam să joc în acel meci. Din ce am auzit s-a spus că am fost gras, nepregătit. Doar în România se vorbeşte aşa. Ba că sunt gras, ba că am fundul mare. Acela era un meci important şi simţeam că pot să ajut cu calităţile mele. Vorba aia, am multe meciuri în Europa. Nu am venit aici ca să mă bucur că stau în cantonament sau pe bancă”, a explicat Adi Popa de ce s-a enervat după jocul de la Guimaraes.

FCSB încearcă transferul lui Manea

FCSB a învins FC Viitorul, scor 2-1, și a scăpat de ultimul loc în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1. În ultima zi de transferuri, ”roș-albaștrii” încearcă transferul surpriză al internaționalului Cristi Manea.