Infernul lui Popa la Reading: "Nu îmi mai dădeau voie nici la echipa a doua"

reading, adi popa, al taawon, championship

Fostul jucător al FCSB, mijlocaşul Adi Popa, a explicat cât de grele au fost ultimele luni petrecute la Reading. Este împrumutat pe 6 luni la Al Taawon, în Arabia Saudită.

Plecat în iarna lui 2017 de la FCSB la Reading, în eşalonul secund englez, pentru suma de 800.000 de euro, internaţionalul român Adi Popa nu a reuşit să devină om de bază în echipa pregătită de olandezul Jaap Stam, jucând doar câteva meciuri în tricoul primei formaţii şi fiind mai mult utilizat în echipa de rezerve a clubului, acolo unde a şi marcat câteva goluri foarte spectaculoase.

Acum Popa încearcă să se redreseze timp de şase luni în campionatul Arabiei Saudite, unde a fost împrumutat pe timp de şase luni la formaţia Al Taawon. De altminteri, el a şi debutat la nici 24 de ore de la sosirea în Arabia Saudită, jucând împotriva celor de la Al Nasr. "Am aterizat ieri dimineaţă, iar la 7 seara am jucat meci oficial cu Al Nasr. Am dormit până la 3, am luat o gustare şi apoi la stadion. Sunt împrumutat pentru că la Reading nu conta nimic. Nici cum mă antrenam, nici cum jucam. Aveam evoluţii apreciate la echipa a doua, dar nu aveam nicio şansă".

Adi Popa s-a simţit tratat nedrept la Reading

Adi Popa nu înţelege de ce nimeni nu a încercat să discute cu el, să îi expice din ce motiv au această atitudine faţă de el. Pur şi simplu erau momente când nici la a doua echipă nu mai era lăsat să joace. "În ultima vreme îmi tot veneau cu nişte scuze care n-aveau nicio legătură cu nimic, ca să nu mai merg nici la echipa a doua. Nu ştiu care a fost problema. Din vară s-a schimbat ceva brusc, când eu eram la echipa naţională. Orice aş fi făcut sau cum m-aş fi antrenat nu primeam nicio şansă. Nu mă mai luau nici în lot."

Am fost omul meciului cu Aston Villa şi apoi n-am mai prins echipa. N-am mai jucat niciun minut o lună de zile. În Cupă, cu Swansea, iar am jucat bine, apoi 3 luni out fără nicio explicaţie. Sunt împrumutat până în vară şi mai am 2 ani de contract. Nu e clauză de cumpărare, dar vom vedea din vară". Problema lui Popa este că din vară va trebui să revină la Reading şl această perspectivă nu îl încântă deloc.