Adi Popa: “Am fost dispus să revin! Becali a vrut să mă ajute”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
31/01/2018, 20:27
Adi Popa: “Am fost dispus să revin! Becali a vrut să mă ajute”

Adi Popa explică de ce a semnat cu Al-Taawon, deşi a vorbit cu Gigi Becali de o revenire la FCSB: “Da, am discutat şi cu domnul Becali între patru ochi şi am fost dispus să revin, dar am înţeles politica clubului şi… deşi domnul Becali a zis că mă primeşte cu inima deschisă, dar că va fi greu să joc. Nu am mers la domnul Becali şi i-am spus că vin şi vreau să joc, dar dânsul nu mi-a spus că îţi garantez… acum sunt mai multe persoane care iau decizii, antrenorul… Mi-a spus că va fi greu să joc, că pe benzi sunt jucători buni, de viitor.

Am schimbat climatul. Am ajuns ieri la 7 dimineaţa. Seara la 7 am jucat cu Al-Nassr şi am reuşit şi un assist. Am dormit de la 15:00, am luat o gustare şi după am fost la stadion. Eu sper să mă acomodez, e greu să ajungi undeva unde nici colegii nu cunosc limba engleză.

“N-am mai prins echipa la Reading”

Nu am avut încotro, pentru că la Reading nu mai aveam nicio şansă să joc, indiferent de cum jucam. Conta prea puţin, deşi mulţi mă apreciau. În ultima perioadă mi se spuneau nişte scuze care nu aveau acoperire. Am fost şi foarte dorit aici, sunt şi bani buni, sper să fac o treabă cât mai bună. Din vară s-a schimbat ceva, când eram la naţională. Mi s-a oferit senzaţia asta că orice aş face nu mi se va oferi nicio şansă, mai ales când nu aveam rezultatele dorite cu echipa. Nici lotul nu-l mai prindeam.

Eu nu am mai prins echipa la Reading după ce am fost omul meciului cu Aston Villa şi după am avut meci în cupă, am dat assist şi după aceste meciuri nu am mai fost chemat în lot. Mai prindeam lotul când erau mulţi accidentaţi. Motivele erau SF. Aici e doar împrumut şi dacă se doreşte un transfer, trebuie să negocieze cu Reading”, a spus Adi Popa la un post de televizune.

Mijlocaşul a oferit un assist la prima atingere în meciul de debut în Arabia Saudită – VEZI DETALII AICI.

Ştirea MOMENTULUI

Avertisment pentru FCSB. “Nu vă culcați pe o ureche”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.