Sport

Adi Popa a fost desființat, după ce Csikszereda a umilit-o cu 4-0 pe CSA Steaua: „E un fotbalist foarte slab și un mincinos”

Adi Popa (34 de ani) a fost luat în colimator după CSA Steaua - Csikszereda 0-4. Președintele clubului din Miercurea Ciuc l-a făcut praf pe veteranul „militarilor”.
24.08.2022 | 19:50
Adi Popa a fost desfiintat dupa ce Csikszereda a umilito cu 40 pe CSA Steaua E un fotbalist foarte slab si un mincinos
Adi Popa a fost desființat, după ce Csikszereda a umilit-o cu 4-0 pe CSA Steaua: „E un fotbalist foarte slab și un mincinos”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Csikszereda a făcut instrucție cu CSA Steaua în etapa a doua din Liga 2 Casa Pariurilor. Ciucanii s-au impus cu 4-0 în Ghencea, o umilință pe care fanii „militarilor” nu au putut să o accepte. În minutul 71, meciul a fost întrerupt din cauza scandărilor xenofobe ale ultrașilor.

Adi Popa a fost făcut praf de președintele lui Csikszereda

La o zi după victoria din Ghencea, Zoltan Szondy, președintele ciucanilor, l-a desființat pe Adi Popa și a transmis că CSA Steaua va fi aspru pedepsită pentru comportamentul ultrașilor.

ADVERTISEMENT

„Adrian Popa a spus după meci că astfel de scandări sunt perfect normale pentru că asta facem și noi. Practic, acest băiat numit Popa, a demonstrat nu numai că e un fotbalist foarte slab, ci și un mincinos.

Pentru că nimeni de la Csikszereda nu a insultat românii. Jumătate din conducerea Federației a fost la meci.

ADVERTISEMENT

Au văzut că meciul a fost întrerupt, cred că și observatorul a trecut în raport asta. Sunt convins că Steaua va fi pedepsită, a transmis Zoltan Szondy, pentru szekelyhon.ro.

Adi Popa: „Mie mi-au luat familia, nu a zis nimeni nimic”

După CSA Steaua – Csikszereda 0-4, Adi Popa a declarat că nu înțelege decizia „centralului” să oprească meciul, dar a mărturisit că nu este de acord cu scandările xenofobe venite din peluză.

„Se exagerează, nu sunt de acord cu scandările xenofobe. Mie la Slatina mi-au luat familia și m-au făcut în toate felurile, nu a zis nimeni nimic.

Așa e la fotbal. S-au întâmplat acele lucruri cu premierul Ungariei, s-a cântat imnul (n.r. – imnul Ținutului Secuiesc) la hochei și nu s-a luat nicio măsură.

Când noi spunem ceva, se exagerează. Când se întâmplă din partea cealaltă, e o normalitate. Nu este normal, dar prea se pune accent pe asta”, a declarat Adi Popa, după meciul pe care CSA Steaua l-a pierdut cu Csikszereda, scor 0-4.

Tags: