Sport

Adi Popa a răbufnit după ce CSA Steaua a fost eliminată din Cupa României Betano: ”Unic în istoria fotbalului”

După ce CSA Steaua a pierdut, 1-2, cu Chindia, în play-off-ul Cupei României Betano, Adi Popa spune că FRF, prin decizia de a suspenda arena din Ghencea, poartă vina eliminării.
27.09.2022 | 22:48
Adi Popa a rabufnit dupa ce CSA Steaua a fost eliminata din Cupa Romaniei Betano Unic in istoria fotbalului
Adi Popa a contestat vehement decizia FRF de a suspenda stadionul echipei sale CSA Steaua și spune că forul de specialitate este unul dintre vinovații pentru eliminarea echipei sale. Foto: captură video Digi Sport
ADVERTISEMENT

CSA Steaua și-a început în play-off-ul Cupei României, contra Chindiei (1-2), exilul la Mioveni. Reamintim, trupa lui Oprița este obligată să joace patru din meciurile acasă pe această arenă după incidentele consemnate la partida cu Dinamo. Pentru Adi Popa, cel mai important jucător al echipei și autor al unicului gol în acest joc, a dat vina pe decizia Comisiei de Disciplină a FRF pentru înfrângere.

”E unic în istoria fotbalului! Sunt curios dacă vin patru etape de suspendare pentru Bosnia, şi suporterii lor s-au bătut aseară”, s-a revoltat Adi Popa

La flash-interviu, Adi Popa a recunoscut că adversarul a fost mai experimentat”Probabil că lipsa noastră de experiență s-a văzut. Chindia a fost formația mai pragmatică.

ADVERTISEMENT

Ne pare rău că am pierdut. Știu cât de mult își doreau suporterii să mergem în grupe. Asta e, capul său, trebuie să câștigăm în campionat pentru că asta ne-a mai rămas.

Categoric că am fi vrut să mergem mai departe, în noul format am fi avut 3 meciuri în continuare. Era important pentru noi, pentru băieți. Am fi jucat cu echipe din Liga 1 și am fi căpătat experiență”, a spus Adi Popa.

ADVERTISEMENT

În plus, jucătorul dă vina și pe lipsa mai multor jucători. Însă consideră că cel mai mult a contat decizia de a juca pe teren neutru partida. Pe care a contestat-o vehement.

”Am avut foarte multe absențe. Pe lângă asta, am fost privați pe nedrept de dreptul de a juca pe Ghencea. Ar fi fost cu totul altceva să jucăm acasă, așa cum impune regulamentul în Cupă, să-ți dispuți meciul pe teren propriu. Noi am jucat la 130 de km depărtare, ceea ce nu mi se pare corect.

ADVERTISEMENT

Sunt curios dacă va veni de la UEFA acum o suspendare de patru etape pentru Bosnia, pentru că și suporterii ei s-au bătut cu jandarmii la meciul cu România.

Din ce ne-au informat cei de la club am fost privați pe nedrept de disputarea meciurilor pe Ghencea, pentru că în regulament nu aveau niciun punct care să specifice ceea ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Conducerea clubului nostru nu și-a asumat galeria, au și trimis hârtie la Federație. Asta este România, ce putem să mai facem? E posibil să apară peste o săptămână în care să ne zică ‘ne pare rău, am judecat greșit’. Asta este”, a spus Adi Popa.

ADVERTISEMENT