Fotbal international

Prima reacție a lui Adi Popa, după ce a debutat în tricoul lui Ludogoreț. Moment amuzant cu Claudiu Keșeru. Video

Prima reactie a lui Adi Popa dupa ce a debutat in tricoul lui Ludogoret Moment amuzant cu Claudiu Keseru Video
Adi Popa a debutat pentru Ludogoreț. Ce a declarat „Motoreta”

Ludogoreț a suferit o înfrângere neașteptată în cantonamentul din Antalya, în fața celor de la FC Botoșani, scor 1-3. Bulgarii au deschis scorul în prima repriză, dar au primit apoi trei goluri de la echipa moldoveană. Pentru campioana țării vecine au evoluat în a doua repriză foștii steliști Adi Popa și Claudiu Keșeru.

Pentru „Motoreta” a fost primul meci în tricoul „verzilor”. El s-a arătat încântat de faptul că a avut oportunitatea să joace din nou alături de Claudiu Keșeru: „Claudiu a fost unul dintre factorii importanţi în venirea mea aici, ţin să îi mulţumesc, se reface camera de la Steaua, sper să se întâmple aşa şi la naţională. Am venit să joc cât mai mult şi sper să o fac atât de bine încât să fiu convocat, este unul dintre obiectivele mele pentru 2019″, a spus mijlocașul dreapta. Keșeru a replicat „Mă simt foarte bine să fiu coleg din nou cu Adi Popa, văd că are deja zâmbetul pe buze, ceea ce este foarte plăcut”. Atacantul nu a avut însă prea mult chef de vorbă din cauza frigului și, într-un moment comic, a decis să întrerupă interviul și să îl ia cu el spre camera de hotel pe Adi Popa.

Gepostet von Fanatik.ro am Dienstag, 15. Januar 2019

Adi Popa, debut la Ludogoreț, Cosmin Moți și Dragoș Grigore, antrenamente separate

Dacă foștii steliști au jucat în tricoul campioanei Bulgariei în meciul cu FC Botoșani, foștii dinamovști Cosmin Moți și Dragoș Grigore au privit partida de pe bancă. Cei doi au făcut antrenamente separat și așteaptă să intre în curând în programul formației. Dragoș Grigore a spus că speră ca sosirea lui Adi Popa să fie de bun augur și a comentat și situația în care se află fosta sa echipă, Dinamo București: „Acum a venit și Adi Popa. Cred că deja s-a acomodat și el și sper să facem o treabă bună. Nu contează prea mult că suntem foști steliști, foști dinamoviști. Acum Dinamo traversează o situație neplăcută. E normal și corect să nu comentez negativ. Poate pe viitor se va întoarce roata și pentru ei.”

Echipele româneşti pregătesc sezonul de primăvară în Liga 1. Toate rezultatele >>> https://goo.gl/nEhYXZ

Gepostet von Fanatik.ro am Dienstag, 15. Januar 2019

În schimb, Cosmin Moți a vorbit și despre o posibilă convocare la naționala României: „Am recuperat ce am avut de recuperat față de colegi. De mâine mă antrenez cu echipa și voi intra în următoarele meciuri. Mă bucur că a venit Adi Popa. Este un jucător valoros. Cu cât suntem mai mulți cu atât mai bine. Sper doar să fim sănătoși. Depinde de noi o posibilă selecție la națională. Depinde de cât și cum jucăm. Se apropie meciul cu Suedia, suntem încrezători. Important este ca toți jucătorii care vor fi selecționați să dea totul.”

Live din Antalya – https://goo.gl/ZxvSrsDeclarații la cald – https://goo.gl/ZxvSrs

Gepostet von Fanatik.ro am Dienstag, 15. Januar 2019

  • 50,1 milioane euro valorează lotul celor de la Ludogoreț Razgrad, potrivit transfermarkt.de
  • 2012 este anul în care Cosmin Moți a ajuns la bulgari. Românul se află în al 7-lea sezon alături de Ludogoreț
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL