Sport

Adi Popa, deranjat de un coleg în CSA Steaua – Poli Iași 3-1! De ce i-a bătut obrazul, după ce a marcat. Foto

Adi Popa, mijlocașul celor de la CSA Steaua, a avut un gest de nemulțumire față de un coleg, în timpul partidei cu Poli Iași, câștigată de „militari” cu 3-1.
04.03.2022 | 21:45
Adi Popa deranjat de un coleg in CSA Steaua  Poli Iasi 31 De ce ia batut obrazul dupa ce a marcat Foto
ADVERTISEMENT

Adi Popa (33 de ani) a fost transferat de CSA Steaua, liber de contract, în toamna anului trecut.

Adi Popa, deranjat de un coleg în CSA Steaua – Poli Iași 3-1

Adi Popa a reușit să înscrie pentru 3-0, în minutul 66, însă, imediat după ce a trimis mingea în poartă, i-a bătut obrazul lui Vasile Buhăescu, coechipierul său. Acesta a fost nemulțumit de faptul că Buhăescu a ales să șuteze din unghi, deși avea culoar pentru a-i pasa.

Mingea trimisă de Buhăescu a lovit bara, însă, din fericire, pentru „militari”, aceasta a ricoșat la Adi Popa, care a marcat fără emoții.

ADVERTISEMENT

„A fost un meci disputat. Dacă am fi marcat din prima repriză, am fi dat mai multe goluri. Nu s-a pus problema câștigătoarei, ci cât de repede putem marca pentru a ne face meciul mai ușor.

Nu am avut un cantonament, dar lucrurile încep să se vadă, o pregătire bună, un ritm de meci bun.

ADVERTISEMENT

Noi luăm fiecare meci în parte. Avem mentalitatea noastră, nu contează că avem sau nu voie să promovăm, le suntem datori suporterilor cu victoria.

Orice se poate schimba, suntem în România. Poli Iași nu e acolo sus. Au jucători care au trecut prin Liga 1, dar primele trei echipe din clasament au jucători consacrați. Prin jocul nostru, vrem să aducem mulți spectatori la stadion”, a declarat Adi Popa, la finalul partidei cu Poli Iași.

ADVERTISEMENT

În prezent, CSA Steaua se află pe locul 4 din Liga 2, cu 34 de puncte obținute după 18 meciuri jucate.