Stiri sportive

Adi Popa, gol şi accidentare gravă la Reading. Cât va lipsi românul

11.07.2018 | 19:02
Adi Popa gol si accidentare grava la Reading Cat va lipsi romanul

Adi Popa e un mare ghinionist, pentru că la primul meci de la revenirea la Reading a marcat un gol, dar s-a accidentat grav. Fostul jucător al FCSB fusese împrumutat de clubul din Championship în Arabia Saudită, la Al Taawoun, nefiind pe placul antrenorului de atunci, olandezul Jaap Stam. Însă acum cel supranumit “Căpcăunul” nu se mai află pe banca tehnică a lui Reading.

De la revenirea din Arabia Saudită “Motoreta” Popa s-a pregătit exemplar, pentru face o impresie bună noului tehnician Paul Clement. Însă ghinionul se pare că nu vrea să se desprindă de internaţionalul român. În meciul amical cu Wimbledon Popa a reuşit să şi marcheze un gol, dar şi să ofere un assist de calitate pentru o altă reuşită a echipei sale.

Adi Popa, gol şi accidentare gravă la Reading. Nu va prinde începutul noului sezon

Însă, tocmai când se părea că lucrurile încep să meargă bine, în acest joc Adi Popa s-a accidentat. Şi verdictul staffului medical e, din păcate, unul care înseamnă şase săptămâni de pauză forţată pentru român. Diagnosticul: ruptură de 25 de centimetri pe cvadriceps.

Adi Popa, gol și accidentare gravă. Revenise din Arabia Saudită şi s-a vorbit chiar de o întoarecere la FCSB
Adi Popa, gol și accidentare gravă. Revenise din Arabia Saudită

Popa va fi nevoit să facă repaus total timp de o săptămână, pentru ca apoi să intre în perioada de recuperare. Acest lucru îi va spulbera şansele de a prinde debutul sezonului, exact în momentul în care convinsese staff-ul tehnic că e un om de bază. În această vară s-a vorbit chiar de o posibilă revenire a “Motoretei” la FCSB.

Tags: