Fotbal intern

Adi Popa îi dedică golul cu Dinamo lui Gigi Becali. Bogdan Vintilă, laude pentru Academia FCSB

25.06.2020 | 22:21
Adi Popa ii dedica golul cu Dinamo lui Gigi Becali Bogdan Vintila laude pentru Academia FCSB
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat prima manșă a derby-ului cu Dinamo din Supercupa României, 3-0, golurile meciului fiind înscrise de Adi Popa în minutul 32, de Darius Olaru în minutul 74 și de Cristian Dumitru în minutul 82.

Jucătorii vicecampioanei României sunt mulțumiți de rezultat, dar sunt precauți pentru meciul retur.

ADVERTISEMENT

Astfel, „roș-albaștrii” câștigă primul meci de la reluarea fotbalului în România.

Jucătorii FCSB-ului, mulțumiți de victoria cu Dinamo

Jucătorii FCSB-ului au fost mulțumiți de victoria cu Dinamo din semifinalele Cupei României, dar elevii lui Bogdan Vintilă sunt prudenți pentru că soarta calificării încă nu este jucată.

Cristian Dumitru, autorul ultimului gol a fost încântat de propria evoluție, dar nu vrea să se lase dus de val și spune că trebuie să continue să fie modest: „Mă bucur că am reușit să marchez, am doar 18 ani și trebuie să rămân modest. De mic visez să bat Dinamo și sunt foarte foarte fericit.

ADVERTISEMENT

Tricoul o să-l pun în ramă și o să i-l dau familiei mele. Returul va fi greu pentru Dinamo să mai revină, și cred că finala cu Sepsi va fi deschisă. Colegii mi-au spus că voi marca și așa a fost”.

Adi Popa îi dedică golul lui Gigi Becali

Adi Popa îi dedică golul lui Gigi Becali și a anunțat că a fost ultimul meci pentru FCSB, el având contract până pe 30 iunie: „Mă bucur foarte mult, pentru că Dinamo era una dintre puținele echipe în fața căreia nu marcasem. Eu vin după o perioadă grea prin care am trecut și mă bucur enorm pentru golul înscris.

ADVERTISEMENT

Să vedem ce ne va rezerva viitorul și viața. Nu, eu mă tem doar de Dumnezeu, le mulțumesc tuturor celor care au fost aproape de mine și celor care au fost alături de mine”.

„Îi dedic golul domnului Becali, pentru că este ziua lui astăzi și cred că am arătat că sunt profesionist. Eu mai am patru zile de contract și sunt liber, rămâne de văzut dacă mister va mai avea nevoie de mine”, a mai spus Adi Popa.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă laudă Academia FCSB-ului

Bogdan Argeș Vintilă a fost mulțumit de tinerii fotbaliști care au intrat pe teren și a ținut să le mulțumească celor de la Academia FCSB-ului „Jucătorii merită să fie lăudați pentru că au dat dovadă de caracter, iar cei cu experiență i-au ajutat pe tineri.

Vreau să-i felicit pe cei de la Academie pentru munca titanică depusă. Tinerii trebuie să fie echilibrați în continuare. Cei care au intrat merită să fie la acest club. Prefer să menajez la un joc câțiva fotbaliști decât să-i pierd pe termen lung.

Mesajul este că ne batem până la ultimul meci, atâta timp cât mai avem șanse matematice trebuie să jucăm până în ultima clipă. Victoria cu Dinamo înseamnă mult pentru suporterii care au suferit când am luat bătaie sau când am făcut egal”.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra Giurgiu – FCSB: 2,05 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: