Fotbal intern

Adi Popa își reconsideră poziția din echipă: “Sunt conștient că e greu. Concurenții mei pe post sunt jucători de națională”

26.10.2019 | 23:03
Adi Popa isi reconsidera pozitia din echipa Sunt constient ca e greu Concurentii mei pe post sunt jucatori de nationala
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat meciul cu Hermannstadt, scor 4-0, în etapa a 14-a din Casa Pariurilor Liga 1. După jocul de la Târgu Mureș, Adi Popa, marcatorul golului doi, l-a lăudat pe Florinel Coman pentru asisst-ul oferit dintr-o poziție foarte dificilă, iar diferența de pe tabela de marcaj este consideară firească, având în vedere dominația echipei sale. Mijlocașul a vorbit și despre poziția sa din echipă, despre care și-a arătat nemulțumirea etapa trecută. Acum, Popa declară că este conștient că este greu pentru el să prindă primul 11, având în vedere concurența din cadrul lotului.

Adi Popa, conștient de locul din echipă

Adi Popa a vorbit la finalul meciului câștigat cu Hermannstadt despre poziția sa din echipă, despre care și-a declarat nemulțumirea etapa trecută. Mijlocașul revenit în această vară la FCSB spune că este conștient de faptul că are o misiune dificilă de a intra în primul 11, având în vedere concurența de pe post, dar speră să profite de fiecare șansă care i se oferă. De asemenea, Popa declară că drumul până la play-off este lung, iar Cupa reprezintă un obiectiv important.

ADVERTISEMENT

Ne bucurăm că am câștigat la o diferență așa mare, am dominat de la început pâna la final. Este cea mai mare diferență din acest campionat, ne bucură. Pasa lui Coman a fost senzațională, a scos doi oameni și m-a lăsat singur cu portarul. Avem jucători cu calități. Trebuie să ne ajutăm unii pe alți, avem mult de recuperat pentru a intra în play-off, apoi vedem ce puncte avem și ne tratăm următorul obiectiv. Am discutat cu domnul Vintilă după meciul cu Chindia, eu zic că mi-am făcut treaba și atunci. Sunt conștient că e greu, trebuie să dau maximum la fiecare meci, concurenții mei pe post sunt Man, Moruțan, jucători titulari la echipa națională de tineret. Cupa este importantă pentru noi, sperăm să câștigăm la Cluj“, a declarat Adi Popa.

Ovidiu Popescu, integralist în victoria cu Hermannstadt, declară că diferența de scor nu este importantă, primordiale fiind punctele puse în joc: “A fost un meci bun, am avut multe ocazii. Este bine, am intrat pe o linie pozitivă. Nu contează scorul, cele trei puncte sunt importante. Coman este pe drumul cel bun, într-o formă foarte bună. Toată echipa muncește și se vede în rezultate. Și Cupa este un obiectiv pentru noi, trebuie să o câștigăm. A fost o onoare să fiu căpitan. Am multe de învățat de la ceillați jucători cu experiență

ADVERTISEMENT