Fotbal intern

Adi Popa continuă la FCSB încă o lună doar dacă Gigi Becali îi dă 25.000 de euro! Exclusiv

26.06.2020 | 00:20
Adi Popa continua la FCSB inca o luna doar daca Gigi Becali ii da 25000 de euro Exclusiv
ADVERTISEMENT

Adi Popa a fost poate cel mai bun jucător al celor de la FCSB în prima manșă a semifinalei cu Dinamo. Mijlocașul a deschis scorul cu o acțiune ca-n vremurile bune, echipa sa impunându-se cu 3-0.

Adi Popa mai are contract cu FCSB pentru doar câteva zile. Pe 30 iunie 2020 îi expiră împrumutul de la Reading la echipa lui Becali, dar termină în același timp și contractul cu divizionara secundă din Championship.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, mijlocașul de buzunar ar putea să mai rămână la FCSB până la finalul sezonului cu o singură condiție: Becali să-i dea 25.000 de euro pentru ultima lună!

Adi Popa e de acord să mai joace la FCSB până la finalul sezonului pentru 25.000 de euro pe lună. Gigi Becali decide!

Acum o săptămână, Adi Popa era acasă, nu se antrenase în mod organizat de trei luni și număra zilele pe care le mai are din contractul cu FCSB. Gigi Becali îl băgase în șomaj tehnic pe perioada de pandemie, apoi i-a interzis să se mai antreneze la Berceni.

ADVERTISEMENT

În week-end-ul trecut, înainte de meciul cu Gaz Metan, Adi Popa a fost chemat de acasă pentru a se pune la dispoziția lui Bogdan Vintilă. A făcut un antrenament cu echipa și a intrat după pauză contra Mediașului.

La începutul săptămânii, FANATIK a anunțat în exclusivitate că Adi Popa va juca titular contra lui Dinamo, în derby-ul din Cupă. A fost dorința expresă a lui Gigi Becali, care a avut fler de această dată.

ADVERTISEMENT

Adi Popa a deschis scorul, după o fază în care a demonstrat că instinctele i-au rămas intacte în ciuda problemelor fizice normale după atâta pauză. S-a terminat 3-0, FCSB e în finală, iar la interviul de la final Popa a vorbit despre despărțire. Dar… FANATIK a aflat că jucătorul ar putea termina sezonul la roș-albaștri dacă patronul Gigi Becali îi va oferi 25.000 de euro pentru ultima lună!

Adi Popa i-a dedicat golul din semifinala cu Dinamo lui Gigi Becali, care a împlinit 62 de ani în ziua meciului

Apropiații fotbalistului dezvăluie că acesta chiar ar dori să joace finala și să termine acest sezon dificil la FCSB. Dar pentru asta e nevoie ca patronul, care acum câteva săptămâni îl tăvălea în declarații pe „Popică”, să considere că mai are nevoie de el.

ADVERTISEMENT

Și nu doar acest amănunt. Dar Gigi Becali ar trebui să facă un mic efort financiar ca să-l mai țină pe Adi Popa. Iar 25.000 de euro pentru ultima lună ar fi o sumă pentru care părțile, probabil, s-ar înțelege.

„Vreau să-i dedic golul domnului Becali, pentru că este ziua lui. Sper să-i fi făcut ziua mai frumoasă. Nu am nimic de demonstrat nimănui, doar familiei și prietenilor. Am arătat că sunt jucător profesionist. Mai am patru zile de contract. Dacă Mister Vintilă mă bagă luni, cu Astra, bine, dacă nu, înseamnă că am terminat la FCSB cu un gol contra lui Dinamo. Mai ales că nu marcasem în Derby! E primul meu gol în Steaua – Dinamo!” – Adi Popa

În sezonul 2019/2020, Adi Popa a câștigat foarte bine. Salariul său lunar a fost de 70.000 de euro, din care 50.000 de euro i-au fost achitați de către Reading, clubul de unde l-a împrumutat FCSB, și 20.000 de euro au venit de la Gigi Becali. Cu excepția acelor două luni de șomaj tehnic în care patronul l-a trimis pe Popa.

  • 650.000 de euro este cota actuală a mijlocașului care împlinește 32 de ani pe 24 iulie
  • 600.000 de euro a plătit Reading celor de la FCSB pentru Adi Popa, la transferul din ianuarie 2017

  • (P) Cota BETANO pentru Astra Giurgiu – FCSB: 2,15 este cota pentru „over 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT