Fotbal intern

Adi Popa, nemulțumit de situația de la FCSB: “Este foarte frustrant să știu că sunt al nouălea pe postul meu. Nu la asta m-am așteptat”

20.10.2019 | 23:46
Adi Popa nemultumit de situatia de la FCSB Este foarte frustrant sa stiu ca sunt al noualea pe postul meu Nu la asta mam asteptat
ADVERTISEMENT

Chiar dacă FCSB s-a impus în meciul cu Chindia Târgoviște, scor 2-1, nu toți jucătorii din lotul lui Bogdan Vintilă sunt mulțumiți. Adi Popa, cel care a evoluat în a doua repriză a jocului de la Ploiești, a declarat că este nemulțumit de situația sa de la echipă, altele fiind așteptările în vară, când a revenit la FCSB.

Adi Popa, nemulțumit de situația sa de la FCSB

Adi Popa s-a declarat nemulțumit de situația sa de la FCSB, echipă pentru care a jucat 45 de minute în meciul câștigat împotriva Chindiei. După jocul de la Ploiești, mijlocașul de bandă a oferit o serie de atacuri îndreptate către staff-ul tehnic, din cauza puținelor șanse de care a beneficiat. Popa susține că este frustrant pentru el să nu fie printre primele soluții ale antrenorului, iar așteptările sale în vară, când a revenit la FCSB, erau cu totul altele.

ADVERTISEMENT

Important e că am câștigat. Noi am avut probleme cu echipele mici. Este foarte frustrant să știu că sunt al șaptelea, al optulea, al nouălea sau al câtălea sunt pe postul meu, dar nu rămâne decât să mă pregătesc, să intru bine și să ajut echipa cum pot eu. Este foarte greu să te motivezi când știi că te antrenezi și lustruiești banca.Cum să îmi convină această postură (n.r. cea de rezervă)? Dar îmi asum, a fost decizia mea. Nu la asta m-am așteptat, dar nu am ce să mai fac acum până la vară. Trebuie să rămân serios și să arăt că sunt un jucător bun și să demonstrez că atunci când sunt ținut pe bancă este nemeritat. Obiectivul primordial și realistic pentru noi este Cupa României, care ne-ar oferi și un parcurs ok în Europa“, a declarat Adi Popa.

Adi Popa a jucat 45 de minute în jocul cu Chindia. Sursă Foto: Sportpictures
Adi Popa a jucat 45 de minute în jocul cu Chindia. Sursă Foto: Sportpictures

După victoria de la Ploiești, împotriva Chindiei, meci în care Adi Popa a oferit o pasă decisivă, pentru FCSB urmează meciul din prima etapă a returului sezonului regular, cu Hermannstadt. Jocul este programat sâmbătă, de la ora 20:30, la Târgu Mureș.

ADVERTISEMENT