Cele mai citite

Adi Popa, prioritate pentru o fostă adversară a Stelei din Europa! Când s-ar face mutarea

Adi Popa nu mai este în planurile lui Jaap Stam la Reading. Internaţionalul român evoluează pentru formaţia secundă a clubului şi ar putea semna cu o fostă adversară a Stelei.
Autor: Razvan Nicolae | 19.01.2018 | 10:10
Adi Popa, prioritate pentru o fostă adversară a Stelei din Europa! Când s-ar face mutarea

Adi Popa nu mai are viaţă lungă în Anglia, unde joacă pentru echipa a doua a celor de la Reading. Internaţionalul român ar putea părăsi liga a doua engleză, iar destinaţia ar urma să fie o fostă adversară a Stelei din Europa.

Hapoel Beer Sheva, adversara celor de la FCSB în grupele Europa League, este în căutarea unui mijlocaş de bandă. Adi Popa este una dintre ţintele israelienilor, iar aceştia sunt dispuşi să facă o ofertă pentru a-l transfera încă din iarnă.

Adi Popa, doar şase meciuri jucate la Reading

Adi Popa a jucat doar şase meciuri în acest sezon pentru Reading în liga a doua din Anglia. În tot acest timp, fotbalistul de 29 de ani a reuşit să ofere o pasă decisivă. Prestaţiile mai bune le-a bifat la echipa a doua a clubului. 

Mijlocaşul ofensiv s-a declarat nemulţumit de situaţia de la Reading. Legat de situaţia mea de aici, vreau să vă spun că nu sunt foarte fericit, pentru că nu evoluez pe cât mi-aş dori, dar mă pregătesc mereu 100% şi îmi aştept rândul”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!