Fotbal intern

Adi Popa s-a gândit să plece de la FCSB în iarnă! Ce l-a oprit din drum pe atacant. EXCLUSIV

22.10.2019 | 18:43
Adi Popa sa gandit sa plece de la FCSB in iarna Ce la oprit din drum pe atacant EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Adi Popa s-a întors la FCSB în această vară sperând să își recapete și forma care l-a consacrat la vicecampioana României. Însă, socoteala fotbalistului nu s-a potrivit și Popa a răbufnit după meciul împotriva Chindiei, câștigat 2-1, spunând că el nu este obișnuit să fie rezervă. Din informațiile FANATIK, Popa s-a gândit să plece de la echipă în iarnă, însă a omis un detaliu esențial. 

Adi Popa s-a gândit să plece de la FCSB în iarnă! Nu poate juca decât la două echipe într-un sezon

Conform regulilor în vigoare, un fotbalist nu poate fi legitimat pentru mai mult de două cluburi într-un sezon competițional. Adi Popa a fost deja la două echipe în actuala stagiune. El a fost legitimat la Reading, echipă care l-a împrumutat la FCSB. În aceste condiții, Adi Popa mai poate evolua în actuala stagiune doar la aceste două echipe.

ADVERTISEMENT

Iar apropiații i-au spus să rămână la FCSB până în vară, în condițiile în care o întoarcere la Reading nu i-ar fi dat mai multe șanse să prindă echipa în meciurile din Championship. Chiar dacă a avut impulsul de a pleca de la FCSB, fiind nemulțumit de statutul său de la roș-albaștrii, Adi Popa va rămâne până în vară.

Adi Popa s-a gândit să plece de la FCSB în iarnă! Ce l-a oprit din drum pe atacant. EXCLUSIV
Adi Popa s-a gândit să plece de la FCSB în iarnă! Ce l-a oprit din drum pe atacant. EXCLUSIV FOTO: Adrian Popa in meciul de fotbal dintre Chindia Targoviste si FCSB, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti

“Cum să îmi convină postura asta?”

Și, până la urmă situția nu este deloc rea pentru fotbalist. Salariul pe care îl primește de la Gigi Becali este de 20.000 de euro pe lună, plus încă 38.000 de euro de la Reading. Adi Popa are un salariu stagional de 700.000 de euro, iar în momentul împrumutului, patronul FCSB a fost de acord să suporte 240.000 de euro din salariul său.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a răbufnit imediat după confruntarea împotria Chindiei Târgoviște, în care a oferit un assist în meciul câștigat cu 2-1 de roș-albaștrii: “Cum să-mi convină postura asta? Dar îmi asum, e decizia ea, îmi asum decizia luată. Nu m-am așteptat la asta, dar nu am ce să mai fac acum. Trebuie să rămân serios, să mă feresc de accidentări şi, cât intru pe teren, 5-10-15 minute, să o fac cât mai bine, să arăt că sunt un jucător bun şi să demonstrez că, atunci când sunt ţinut pe bancă, e nemeritat. Atât îmi rămâne de făcut”

Adi Popa s-a gândit să plece de la FCSB în iarnă! Ce l-a oprit din drum pe atacant. EXCLUSIV
Adi Popa s-a gândit să plece de la FCSB în iarnă! Ce l-a oprit din drum pe atacant. EXCLUSIV FOTO: Adrian Popa in meciul de fotbal dintre Chindia Targoviste si FCSB, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti,

“Lui Vintilă i-am spus să-l ia și să facă ce vrea cu Popa, să dea cu el de pământ, să-l dea afară, că el e profesorul”

Declarațiile lui Adi Popa au stârnit nemulțumirea lui Bogdan Vintilă, însă Gigi Becali a clarificat situația: „Pasa pe care i-a dat-o Popa lui Gnohere reprezintă 70% gol. Nu sunt supărat pe Popa. I-am spus că joacă cei mai în formă jucători. I-am spus lui Vintilă că el e pe corabie cu jucătorii. Mi-a spus că nu e în regulă ce a spus Popa. I-am zis să-i certe, să le facă ce vrea.

ADVERTISEMENT

Popică e prietenul meu, eu am o relație specială cu el, dar Vintilă să-și facă meseria lui. I-am spus să-l ia și să facă ce vrea cu Popa, să dea cu el de pământ, să-l dea afară, că el e profesorul. Nu mă interesează, scoate-l 7 meciuri, dă-i amendă, nu mă interesează. Dar nu poți să-mi spui ceva despre relația mea cu Popică”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Adi Popa s-a gândit să plece de la FCSB în iarnă! Ce l-a oprit din drum pe atacant. EXCLUSIV
Adi Popa s-a gândit să plece de la FCSB în iarnă! Ce l-a oprit din drum pe atacant. EXCLUSIV FOTO: Gigi Becali la conferinta de presa a prezentarii noului antrenor al FCSB, desfasurata la Palatul din Aleea Alexandru din Bucuresti

Adi Popa a fost legitimat la FCSB și în perioada 2012-2017, interval în care a câștigat trei titluri de campion în Casa Pariurilor Liga 1, 2 Cupe ale Ligii, 1 Cupă a României și 1 Supercupă.

ADVERTISEMENT
  • 700.000 de euro pe an este salariul lui Adi Popa
  • 1 gol a marcat “Popică” de la revenire
Tags: