Fotbal intern

Adi Popa se amuză pe seama presupusului scandal de la FCSB. “Au existat conflicte, după cum vedeți suntem toți plini de vânătăi!

21.08.2019 | 19:58
Adi Popa se amuza pe seama presupusului scandal de la FCSB Au existat conflicte dupa cum vedeti suntem toti plini de vanatai

Adi Popa a vorbit despre meciul pe care FCSB îl va juca joi, 22 august, de la ora 21.30, pe stadionul “Marin Anastasovici” din Giurgiu cu Vitoria Guimaraes, în play-off-ul Europa League, iar mijlocașul care a revenit la vicecampioana României știe cum elevii lui Vergil Andronache o poate învinge pe formația din Portugalia. Mai mult, Adi Popa a comentat și în legătură cu presupusului scandal de la FCSB și s-a amuzat pe seama informațiilor apărute după meciul cu Poli Iași, scor 1-2.

Adi Popa se amuză pe seama presupusului scandal de la FCSB

“Este un meci foarte important pentru noi, pentru bugetul clubului, pentru noi ca fotbaliști să revenim în grupele unei competiții europene, pentru coeficient, pentru România, pentru suporteri, pentru toată lumea. Suntem foarte concentrați pe acest meci. Ne-am axat pe acest meci după jocul cu Iași, sper să facem o figură frumoasă cu Guimaraes mâine seara. Sigur așa se va întâmpla, sper să facem o figură frumoasă cu Guimaraes mâine seară. Sigur așa se va întâmpla, vom face tot ce depinde de noi pentru un rezultat pozitiv. Experiența nu-ți garantează foarte multe, contează ce vom face mâine pe teren ca echipă. Nu-i avem pe Messi sau Cristiano aici, dar noi, ca grup, vom face tot posibilul.

Aici, la Steaua, n-am mai prins momente cum e cel de acum. S-au jucat anumite meciuri în Liga 1 cu debutanți, au fost foarte mulți accidentați, dar în scurt timp situația se va remedia, a fost o conjunctură negativă. Nu ne interesează momentan decât meciul cu Guimaraes, nu problema antrenorului. Orice victorie am obține cu Guimaraes, nu ar fi un scor liniștitor. Vedeți ce se întâmplă în ultimul timp și la marile cluburi. Mâine trebuie să jucăm bine și să nu primim gol. Apoi, la retur, vom vedea cum vom aborda meciul și în funcție de rezultatul de mâine”a spus Adi Popa, conform Pro TV.

Adi Popa în meciul FCSB - Poli Iași, scor 1-2, în etapa a 6-a din Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: sportpictures.eu
Adi Popa în meciul FCSB – Poli Iași, scor 1-2, în etapa a 6-a din Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: sportpictures.eu

Ce s-a întâmplat între jucătorii de la FCSB. “Au fost discuții bărbătești!”

“Au existat conflicte doar în capul celor care au scris de aceste lucruri, după cum vedeți suntem toți plini de vânătăi. E strict o invenție, așa cred și eu, și colegii mei. Au fost discuții bărbătești, de față cu Narcis, dar trebuiau puse la punct niște lucruri. Nu s-a ridicat tonul, nu au fost jigniri sau îmbrânceli, așa cum s-a scris. Doar așa putem trece peste perioadele grele, discutând și spunându-ne ce avem de spus”a adăugat Adi Popa.