Fotbal intern

Adi Popa se bucură de revenirea în România dar nu se gândește la națională. De ce a ales FCSB. VIDEO

17.08.2019 | 11:22
Adi Popa se bucură de revenirea în România dar nu se gândește la națională. De ce a ales FCSB. VIDEO
Adi Popa înapoi la FCSB.

Adi Popa s-a întors în România la fosta sa echipă, FCSB. Mijlocașul a fost împrumutat de la formația din Anglia, Reading. Fotbalistul în vârstă de 31 de ani nu se gândește încă la națională dar nu îi este frică de concurența cu Dennis Man. La vicecampioana României, fotbalistul va purta numărul 88.

„Îmi plac provocările!”

„Și când am venit prima dată era la fel. Atunci era Chipciu și am jucat amândoi. Știu că există concurență, dar eu am încredere în mine și în calitățile mele, iar dacă o să joc bine nu mă va scoate nimeni din echipă. Putem spune că m-am întors acasă. Am stat și m-am gândit la ce este mai bine pentru mine și am ajuns la concluzia că este cel mai bine să revin. Să joc din nou. Am făcut pregătirea, nu am jucat însă niciun meci oficial.”

Mă simt foarte bine și pot oferi multe echipei. FCSB-ul mă plătește, eu trebuie să demonstrez pe teren. Sunt bine din punct de vedere fizic. Și când am venit prima dată era la fel. Atunci era Chipciu și am jucat amândoi. Știu că există concurență, dar eu am încredere în mine și în calitățile mele, iar dacă o să joc bine nu mă va scoate nimeni din echipă”

Conferință de presă înainte de FCSB – FC Politehnica Iași, cu Vergil Andronache și Adrian Popa.

Gepostet von FCSB am Samstag, 17. August 2019

„Îmi plac provocările, este o conjunctură locul în clasament. S-au menajat jucători, am încredere și simt că în scurt timp se va remedia. Eu vreau să joc și revin în circuitul echipei naționale, a mai declarat mijlocașul.

  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Adi Popa, conform Transfermarkt

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri