Fotbal intern

Adi Popa merge cu FCSB la Cluj pentru meciul cu CFR. Gigi Becali: „E băiat bun, dar vociferează mult în vestiar!”. Cine mai revine în echipă. EXCLUSIV

01.02.2020 | 15:47
Adi Popa merge cu FCSB la Cluj pentru meciul cu CFR Gigi Becali E baiat bun dar vocifereaza mult in vestiar Cine mai revine in echipa EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Adi Popa a fost reprimit la antrenamentele FCSB-ului și va fi în lot pentru meciul cu CFR Cluj, în prima partidă de la reluarea campionatului. Gigi Becali a dezvăluit în EXCLUSIVITATE pentru FANATIK mai multe detalii din vestiarul vicecampioanei României.

Gigi Becali îl trimisese pe Adi Popa la FCSB II, formație care evoluează în Liga a treia,  după cum FANATIK vă informase, însă lucrurile s-au schimbat între timp.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,25 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici mai multe cote!


Gigi Becali despre Adi Popa: „E băiat bun, dar vociferează mult în vestiar!”

Gigi Becali a vorbit despre Adi Popa și motivul pentru care l-a rechemat pe mijlocaș la antrenamentele FCSB-ului: „Adi Popa vociferează foarte mult în vestiar și la antrenamente, ceea ce îi deranjează pe unii jucători. Nu e obraznic cu mine, e băiat în regulă, dar are gura mare”.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu el şi o să se antreneze iarăşi cu prima echipă. Nu ştiu dacă o să joace, dar o să fie la antrenament”, a mai spus patronul vicecampioanei României.

  • 31 de ani a împlinit Adi Popa pe 24 iulie

Momcilovic şi Florin Tănase sunt în lot

Alte veşti bune pentru Bogdan Argeş Vintilă: căpitanul Florin Tănase s-a antrenat normal la ultimele două şedinţe de pregătire şi va fi, cel mai probabil, pe teren din primul minut cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Tănase a resimţit probleme la tendon în urmă cu câteva zile şi a părăsit antrenamentul atunci, însă acum sunt semne bune pentru a fi pe teren la prima partidă din 2020.

De asemenea, Marko Momcilovic a făcut şi el deplasarea cu echipa la Cluj. Ultimul meci al fundaşul sârb pentru FCSB a fost pe 9 august 2018, în Europa League, contra celor de la Hajduk Split.

ADVERTISEMENT

Adi Popa e „blocat” la FCSB până la vară

Înainte de cantonamentul din Spania, Adi Popa și Cristi Manea nu se aflau în planurile lui Bogdan Vintilă. Gigi Becali a explicat însă, pentru site-ul nostru, de ce a hotărât ca și cei doi fotbaliști să plece cu echipa la Marbella:Aşa este. Manea şi Popa nu au intrat în vederile lui Vintilă pentru cantonament.  Am vorbit cu ei şi am acceptat să plece cu echipa pentru a-i ajuta, poate îi vede cineva şi pe ei. Am vrut să îi ajut”.

Gigi Becali a povestit dialogul pe care l-a avut cu Adi Popa: „M-a sunat Popică şi mi-a spus cam aşa: < Bre, nea Gigi, dacă e să plec în Ţările Arabe, plec şi eu de la Steaua, nu de la Chiajna! > Popică e altceva, am câștigat bani cu el. Dar de acum înainte nu o să mai fie concesii.

Dacă nu-mi place de tine, îţi dau salariul, dar te duci, tată, să te antrenezi singur! Acum se dau teste! Sunt 3 antrenamente pe zi, să vedem cine rezistă. Măsurăm forţa, viteza, rezistenţa, bărbăţia!”.

Adi Popa nu poate evolua la altă formaţie în afară de FCSB în acest sezon, el fiind deja legitimat la două echipe în sezonul 2019-2020: Reading, cea de care aparţine, şi vicecampioana României.

  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Adi Popa, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT