News

Adi Popa, vacanță de vis în Bahamas și Florida, printre delfini și… rechini!

24.06.2018 | 13:36
Adi Popa vacanta de vis in Bahamas si Florida printre delfini si rechini

Adi Popa a petrecut o vacanță de vis în Bahamas și Florida, printre delfini și… rechini! La propriu, cum puteți vedea în galeria foto! „Motoreta” made in Ghencea, exportată în Anglia, la Reading, a încercat să uite astfel, măcar temporar, situația incertă de la clubul englez, care s-a salvat cu greu de la retrogradarea în a treia ligă engleză. Împrumutat la Al Taawon, în Arabia Saudită, cu un contract care expiră la 30 iunie, „Popică” s-a antrenat câteva zile cu FCSB în mai, s-a zvonit că s-ar putea întoarce la echipa care l-a lansat în fotbalul mare, dar, deocamdată, ce e sigur e că a petrecut o vacanță de vis în Caraibe și în Florida, SUA.

În raiul din marea aflată între cele două Americi, de Nord și de Sud, Adi Popa a fost în Bahamas, la Atlantis Paradise Island, cea mai mare stațiune din Caraibe și nu a ratat, nu avea cum!, cel mai mare parc acvatic din Caraibe, Aquaventure. Imaginile pe care le puteți vedea în galeria foto stau dovadă.

Adi Popa, vacanță de vis în Bahamas și Florida, printre delfini și… rechini!

Cum spuneam, Aquaventure este cel mai mare parc acvatic din Caraibe şi oferă atracţii irezistibile pentru vizitatorii de toate vârstele. Creat pentru a putea fi folosit de copii indiferent de vârstă, parcul acvatic are o temă maiaşă, cu un fort şi multe piscine speciale pentru toate gusturile și toți vizitatorii, de la mic la mare.

Adi Popa, vacanță de vis în Bahamas și Florida, printre delfini și... mistreți!
Adi Popa, vacanță de vis în Bahamas și Florida, printre delfini și… rechini!

Cele mai interesante atracţii acvatice sunt Leap of Faith, un tobogan acvatic care dă fiori cu înălţimea sa de 18 metri şi cu traseul său abrupt care trece printr-un tunel și o lagună cu… rechini şi Abyss, un tobogan „iute” pe care curajoșii cad de la o înălţime de 25 de metri în întuneric, din Power Tower, pentru a ajunge apoi spre un tobogan cu o lungime de 60 de metri, urmat de o cădere spectaculoasă printr-o cascadă într-o grotă subterană!

Cu șanse mici să rămână la Reading, are și opțiunea FCSB

După ce se va întoarce din paradisul acvatic în care s-a relaxat, Adi Popa va trebui să se decidă ce face la 29 de ani: rămâne la Reading, unde mai are contract pentru încă două sezoane, sau pleacă la altă echipă, împrumutat sau transferat definitiv. Mai are și are opțiunea să se întoarcă în România, acolo unde este dorit de Gigi Becali. Fostul patron al vicecampioanei FCSB a încercat să îl aducă și în iarnă, dar Popa a refuzat după ce a fost înștiințat de Becali că va fi rezerva puștilor Dennis Man și Florinel Coman. Acum, după ce FCSB a ratat titlul de campioană, lucrurile s-au schimbat. Gigi nu mai garantează nimănui postul de titular, iar revenirea lui Popa s-ar putea produce în contextul în care Dennis Man are mai multe oferte importante din străinătate. Puștiul de 19 ani este în atenția celor de la Manchester United, care a făcut o ofertă de 10 milioane de euro pentru internaționalul român. Rămâne de văzut dacă plecarea lui Man va însemna întoarcerea la formația „roș-albastră” a celui poreclit „Motoreta’’.

„Dacă poate să vină, da, la noi Adi Popa are ușile deschise oricând. Mie mi-a plăcut de el cât a jucat. Nu mă interesează dacă s-a descurcat sau nu în Anglia. Nepotul meu hotărăște, care m-a întrebat, mi-a cerut părerea. Nu eu hotărăsc. Nu sunt banii mei, sunt acțiunile familiei” – Gigi Becali

„Mă bucură cuvintele domnului Becali. Îi mulţumesc, am avut o relaţie foarte bună cu el. M-a susţinut tot timpul şi asta s-a văzut şi în meciurile bune. Am avut un randament destul de bun la Steaua. E dorinţa dânsului. Eu mai am contract acolo, în Anglia, la Reading, dar nimic nu e imposibil” – Adi Popa

„Sunt un gamer, îmi plac toate, telefon, consolă, calculator, dar îmi plac foarte mult și excursiile și vacanțele” – Adi Popa

800.000 de euro este cota lui Adi Popa pe transfermarkt.com

7 trofee a câștigat Adi Popa cu Steaua / FCSB: 3 titluri (2013, 2014, 2015), o Cupă a României (2015), două Cupe ale Ligii (2015, 2016) şi o Supercupă (2014) a României.

210 meciuri (în care a marcat 25 de goluri și a dat 46 de pase de gol) a jucat Adi Popa pentru Steaua / FCSB în 5 ani (2012-2017)

800.000 de euro este salariul anual al lui Adi Popa la Reading