Life

Adi Rus, aspru cu haterii Vlăduței Lupău. Ce i-a spus unei femei: ”De ce ești așa frustrată?”

Adi Rus este aspru cu haterii soției sale, Vlăduța Lupău. Bărbatul nu ezită o clipă în a sări în apărarea acesteia, de când a devenit mamă și a adus pe lume un băiețel.
08.08.2022 | 18:51
Adi Rus aspru cu haterii Vladutei Lupau Ce ia spus unei femei De ce esti asa frustrata
Adi Rus, dur cu haterii Vlăduței Lupău. Sursa foto: Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor de când au devenit părinți. Mai mult, Adi Rus nu ezită o clipă în a-i fi alături partenerei sale, care este acum asaltată de mulțimi de critici.

Adi Rus, în război cu haterii Vladuței Lupău: : ”De ce ești așa frustrată?”

Adi Rus sare în apărarea Vlăduței Lupău, pe rețelele de socializare, când solista primește un comentariu răutăcios. De curând, el i-a răspuns dur unei femei care a considerat că a exagerat cu apelativul ”eroină” față de cântăreață, pentru că a dus un copil pe lume.

ADVERTISEMENT

”Publicitatea asta insistentă pentru sistemul privat… pare că te focusezi mai mult pe spital decât pe copil. Acaparează toată frumusețea pozei, a faptului că ai devenit mamă”, a comentat o urmăritoare a Vlăduței Lupău.

”Ce reclamă. Eroină? Ce să zic de mamele care nasc de la trei copii în sus?”,  a mai precizat o altă femeie la postarea lui Adi Rus.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul, văzând astfel de cuvinte, nu a putut sta indiferent. El le-a sugerat criticilor să dea ”unfollow” la contul de Instagram al soției sale, dar și la al lui.

”Este buton de unfollow, nu fă program la nimeni ce să facă și ce nu. Apreciem sinceritatea ta și promitem să nu ne deranjeze dacă o să dai unfollow.

ADVERTISEMENT

Îți dorim multă sănătate ție și familiei tale Ca să nu te superi… ești și tu eroină, e bine așa? Nu e normal să fie eroină mama copilului meu pentru mine? De ce ești așa frustrată?”, a fost replica lui Adi Rus, deranjat de afirmațiile deloc plăcute, scrie wowbiz.ro

Vladuța Lupău a adus pe lume un băiețel

Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru prima oară în aceste zile. Interpreta de muzică de petrecere l-a adus pe lume pe fiul ei, Iair, pe data de 6 august, când se sărbătorește Schimbarea la Față a Domnului, lucru care a bucurat-o.

ADVERTISEMENT

Vladuța Lupău și-a dorit de multă vreme să fie mamă. Din cauza unei afecțiuni medicale, cu care se confruntă multe femei în prezent, endometrioza, cântăreței nu i se dădeau șanse de sarcină.

”Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea! ❤️ Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea! Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele.”, a notat Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare, în ziua când și-a ținut fiul în brațe.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite artiste din România. Multe dintre melodiile sale ajung în trending, pe youtube, datorită milioanelor/miilor de vizualizări.

ADVERTISEMENT