Life

Adi Sînă își împacă soția cu cadouri scumpe. Ce face de fiecare dată când se ceartă cu Anca Serea: „Știe el ce știe!”

Anca Serea a dezvăluit cum reușește soțul său să o împace după o ceartă serioasă. Adi Sînă știe cum să o aducă la sentimente mai bune.
07.03.2023 | 08:48
Adi Sina isi impaca sotia cu cadouri scumpe Ce face de fiecare data cand se cearta cu Anca Serea Stie el ce stie
Cum o împacă Adi Sînă pe Anca Serea atunci când se ceartă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Chiar dacă formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc, Anca Serea și Adi Sînă nu cad mereu de acord. Cei doi se mai și ceartă, dar artistul i-a prins slăbiciunea soției sale și știe cum să se împace.

Cum o împacă Adi Sînă pe Anca Serea

Anca Serea și Adi Sînă sunt căsătoriți de opt ani, dar formează un cuplu de 12, și au una dintre cele mai numeroase familii din lumea mondenă de la noi din țară. Împreună au patru copii, dar vedeta mai are un băiat și o fată din căsătoria cu afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, căsnicia lor nu este doar lapte și miere, iar Anca Serea a dezvăluit că adesea apar divergențe între ea și soțul său. Adi Sînă, însă, o cunoaște foarte bine și știe cu ce cadouri să o surprindă ca să o împace.

„Pantofii aceștia mi i-a adus Adi de la Londra. Sunt cunoscuții pantofi cu talpă roșie, sexy. De fiecare dată, Adi mă surprinde cu câte o pereche de pantofi pentru că știe că-mi plac foarte mult. După ce ne certăm mereu îmi aduce câte o pereche cadou. Știe el ce știe!”, a dezvăluit Anca Serea pentru Click.ro.

ADVERTISEMENT

Care este secretul relației dintre Anca Serea și Adi Sînă

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Anca Serea a mărturisit chiar că ea și Adi Sînă au fost la un pas să divorțeze la un moment dat, însă și-au dat repede seama că nu pot sta separați și au rezolvat situația.

„Cred că a existat un moment sau două în care am vrut să renunțăm, dar ne-am dat seama că nu aveam un motiv suficient de serios și cred că toate experiențele astea, și acum vorbim foarte serios, ne fac să realizăm ce avem, de fapt”, a spus Anca Serea.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, prezentatoarea tv a recunoscut că nici acum nu este totul perfect. Ea și Adi Sînă se mai ceartă, dar important este că întotdeauna găsesc o cale să repare lucrurile și nu uită niciodată să-și mărturisească dragostea.

„Secretul este că am învățat să lăsăm unul de la altul mult, să ne sprijinim, să nu ne mai certăm așa de des și să ne înțelegem. Ne certam destul de des din lucruri banale, găseam noi tot felul de motive.

ADVERTISEMENT

Acum, însă, am învățat că tragem amândoi în aceeași direcție, la aceeași căruță, cum s-ar spune. Dar, la fel de adevărat este că cine nu se ceartă nu se iubește. Cât de des ne spunem te iubesc?! În fiecare zi, la fiecare telefon. Adi spune cel mai des. Nu există zi să nu-mi zică!”, a completat Anca Serea.

ADVERTISEMENT
Tags: