Sport

Adi Vasile, declaraţie emoţionantă după CSM Bucureşti – Rostov-Don 23-23: “A fost o onoare să conduc echipa în acest loc sacru”

11.10.2019 | 22:54
Adi Vasile declaratie emotionanta dupa CSM Bucuresti  RostovDon 2323 A fost o onoare sa conduc echipa in acest loc sacru
ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti – Rostov-Don 23-23 s-a jucat în etapa a 2-a din Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin, iar “tigroaicele” au obţinut o remiză în extremis. La finalul meciului, jucătoarele lui Adi Vasile erau mulţumite de rezultatul obţinut în faţa echipei care a jucat finala în ediţia de anul trecut a competiţiei.

Adi Vasile vede calificarea în grupele principale după CSM Bucureşti – Rostov-Don 23-23

Adi Vasile, numit antrenor principal la CSM Bucureşti în această toamnă, după demisia lui Tomas Ryde, a avut o reacţie emoţionantă după remiza cu Rostov-Don. În plus, tehnicianul de 36 de ani este sigur că echipa lui se va califica în grupele principale.

ADVERTISEMENT

“”E o mare onoare pentru mine să pot conduce echipa în Sala Polivalentă, un loc sacru pentru mine. Am știut să suferim, să tratăm momentele grele cu bine. Jucătoarele bune au ieșit la rampă în momentele dificile. Puterea acestei echipe și suporterii ne-au ajutat să obținem un punct foarte. Avem deja trei puncte și ne putem considera calificați în main-round. Nu comentez deciziile de arbitraj, eu mă ocup de antrenorat”, a declarat Adi Vasile la finalul meciului.

Crina Pintea, fericită după remiza dintre CSM Bucureşti şi Rostov-Don (sursă foto: sportpictures.eu)
Crina Pintea, fericită după remiza dintre CSM Bucureşti şi Rostov-Don (sursă foto: sportpictures.eu)

Denisa Dedu laudă spiritul de echipă. Crina Pintea: “Sunt la primul meci în Sala Polivalentă”

”A fost un meci echilibrat. Mă bucur că am luptat până în ultima secundă. Am jucat ca o echipă adevărată și unită. Apărarea a mers foarte bine, iar atacul a funcționat și el, însă mai avem nevoie să îl îmbunătățim. Știam de când am pregătit meciul că Vyakhireva (12 goluri) este o jucătoare foarte bună. Am încercat să o anihilăm. Uneori s-a putut, alteori a scăpat spre gol. Sunt la primul meci în Sala Polivalentă. Este minunat să joci cu astfel de spectatori. Ți se face pielea găină când joci în fața lor Încercăm să o luăm pas cu pas, să nu ne grăbim și să spunem că putem juca finala. E un drum lung și e mult de muncă. Trebuie să fim serioase”, a spus Crina Pintea

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte fericită. Am câștigat, asta e senzația după acest rezultat. Îl consider echitabil. Mulțumim publicului pentru susținere și atmosferă. Spiritul de echipă a existat. Sunt foarte mandră de acest lucru. Asta ne dă aripi pe mai departe. Grubisici sau eu, oricare intrăm in poartă ne facem datoria. Nu știu dacă a fost primul meci dificil. Și la Esbjerg a fost dificil. Azi a fost o luptă cu un rival redutabil. Îmi doresc foarte mult ca și Cristina Neagu și Nora Mork să revină în echipă. La Final 4 romanii au creat o atmosferă foarte plăcută anul trecut. Vrem să ajungem acolo și sunt sigură că vom avea parte de susținere”, a precizat Denisa Dedu.